• darkblurbg
    Ons clubhuis is 7 dagen per week geopend

Ben je op zoek naar een tennisvereniging waar recreatief tennissen voor jong en oud centraal staat? Maar waar je ook competitie kunt spelen op je eigen niveau? En het hele jaar lekker buiten kunt spelen? Voor een van de laagste contributies van Amsterdam en Amstelveen? Kom dan tennissen bij Tennisvereniging AMVJ. Of kortweg: AMVJ Tennis. Wij hebben geen wachtlijst en aanmelden gaat simpel.

Onze vereniging telt circa 450 leden, waaronder circa 80 jeugdleden. Wij beschikken over 6 verlichte gravelbanen en 2 verlichte all-weather banen. De gravelbanen zijn gedurende het tennisseizoen (april-oktober) van 9 tot 23 uur geopend. De 2 all-weatherbanen zijn het hele jaar door bespeelbaar.

Iedereen die zich aan de huisregels houdt, is welkom. Onze contributies behoren tot de laagste in de regio Amstelveen/Amsterdam. Voor studenten geldt een speciaal tarief. Voor gezinnen met een laag inkomen bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Jeugdfonds Sport Amsterdam

Wij spelen op de grens van Amsterdam en Amstelveen op het fraaie Sportpark Het Loopveld, Aanloop 2 te Amstelveen. Hier staat ons AMVJ Sport Centrum, dat wij samen gebruiken met AMVJ Voetbal, Hockey en Tafeltennis. Bij elkaar opgeteld sporten bij AMVJ iedere week zo'n 2500 kinderen, mannen en vrouwen. Op wedstrijddagen lopen er dan ook al snel honderden mensen op en rond de sportvelden. Er is dus altijd wat te doen!

AMVJ speelt mee in de KNLTB Voorjaars en Najaars competitie en de jeugd doet mee in de Groene en Rode Jeugdcompetitie. Er zijn 3 tennisleraren beschikbaar voor groeps- en individuele lessen.

Gedurende het seizoen organiseren wij een aantal leuke toernooien en evenementen. De belangrijkste toernooien zijn de Clubkampioenschappen in juni en het Open Toernooi in augustus.

Woensdagavond is Tossavond van 20-22 uur. Een goede gelegenheid om snel je medeleden te leren kennen en je thuis te voelen bij AMVJ. Of geef je op als vrijwilliger voor een van onze commissies om samen van AMVJ een levendige en bruisende club te maken.