• darkblurbg
    Ons clubhuis is 7 dagen per week geopend

Ben je op zoek naar een tennisvereniging waar recreatief tennissen voor jong en oud centraal staat? Maar waar je ook competitie kunt spelen op je eigen niveau? En het hele jaar lekker buiten speelt? Voor een van de laagste contributies van Amsterdam en Amstelveen? Kom dan tennissen bij Tennisvereniging AMVJ. Of kortweg: AMVJ Tennis. Wij hebben geen wachtlijst en aanmelden gaat simpel.

Onze vereniging telt circa 430 leden, waaronder circa 80 jeugdleden. Wij beschikken over 6 verlichte gravelbanen en 2 verlichte all-weather banen. De gravelbanen zijn gedurende het tennisseizoen (april-oktober) van 9 tot 23 uur geopend. De 2 all-weatherbanen zijn het hele jaar door bespeelbaar.

AMVJ speelt met de senioren in de KNLTB Voorjaars- en Najaars competitie en de jeugd doet mee in de Tenniskids en Juniorencompetitie. Er zijn 3 tennisleraren beschikbaar voor groepslessen en individuele lessen.

Gedurende het seizoen organiseren wij een aantal leuke toernooien en evenementen. Woensdagavond is Tossavond van 20-22 uur. Een goede gelegenheid om snel je medeleden te leren kennen en je thuis te voelen bij AMVJ.

Iedereen die zich aan de huisregels houdt, is welkom bij AMVJ. Onze contributies behoren tot de laagste in de regio Amstelveen/Amsterdam. Voor studenten geldt een speciaal tarief. Voor gezinnen met een laag inkomen bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Jeugdfonds Sport Amsterdam

Wij spelen op de grens van Amsterdam en Amstelveen op het fraaie Sportpark Het Loopveld, Aanloop 2 te Amstelveen. Hier staat ons AMVJ Sport Centrum, dat wij samen gebruiken met AMVJ Voetbal, Hockey en Tafeltennis. Bij elkaar opgeteld sporten bij AMVJ iedere week zo'n 2500 kinderen, mannen en vrouwen. Op wedstrijddagen lopen er al snel honderden mensen op en rond de sportvelden. Er is dus altijd wat te doen!