• darkblurbg
    Welkom bij AMVJ Tennis!

Ben je op zoek naar een tennisvereniging waar recreatief tennissen voor jong en oud centraal staat? Maar waar je ook competitie kunt spelen op je eigen niveau? En het hele jaar lekker buiten kunt spelen? Voor een van de laagste contributies van Amsterdam en Amstelveen? Kom dan tennissen bij Tennisvereniging AMVJ. Of kortweg: AMVJ Tennis.

Aanmelden kan op de pagina Tennislid worden. Onze contributies zijn een van de laagste in de regio Amstelveen/Amsterdam. Voor studenten geldt een speciaal tarief. Bekijk ook de mogelijkheid voor jongeren tot en met 18 jaar om bij ons te sporten via een vergoeding door het Jeugdfonds Sport Amsterdam

Wij hebben geen wachtlijst en zeker geen ballotagecommissie. Iedereen die zich aan de huisregels houdt, is welkom. Onze vereniging telt circa 450 leden, waaronder circa 80 jeugdleden. Wij beschikken over 6 verlichte gravelbanen en 2 verlichte all-weather banen. De gravelbanen zijn gedurende het tennisseizoen (april-oktober) van 9 tot 23 uur geopend. De 2 all-weatherbanen zijn het hele jaar door bespeelbaar.

Wij spelen op Sportpark Het Loopveld, Aanloop 2 te Amstelveen. Hier staat ons fraaie AMVJ Sport Centrum, dat wij bewonen en gebruiken samen met AMVJ Voetbal, Hockey en Tafeltennis. Bij elkaar opgeteld sporten iedere week zo'n 2500 kinderen, mannen en vrouwen bij AMVJ. Op wedstrijddagen lopen er dan ook al snel honderden mensen op en rond de sportvelden. Er is dus altijd wat te doen!

AMVJ speelt mee in de KNLTB Voorjaars- en Najaars competitie en de jeugd doet mee in de Groene en Rode Jeugdcompetitie. Er zijn 3 tennisleraren beschikbaar voor groeps- en individuele lessen.

Gedurende het seizoen organiseren wij een aantal leuke toernooien en evenementen. De belangrijkste toernooien zijn de Clubkampioenschappen in juni en het Open Toernooi in augustus. Woensdagavond is het Tossavond van 20-22 uur. Een goede gelegenheid om snel je medeleden te leren kennen en je thuis te voelen bij AMVJ. Of geef je op als vrijwilliger voor een van onze commissies om samen van AMVJ een levendige en bruisende club te maken.