• darkblurbg
  Gonny Treu-van der Wal en Jasper van de Lagemaat, winnaars van het Openingstoernooi op 31 maart 2019

Planning Seizoen 2019

 Datum  Toernooi Bijzonderheden  Info
Zondag 31 maart vanaf 13.00 uur.

Openingstoernooi Round Robin systeem.
Circa 17.00 uur is er een borreltje.
toernooicommissie@amvjtennis.nl
Helpen? Graag!
Vrijdag 21 juni  t/m zondag 30 juni

Clubkampioenschappen
Mixed, Dubbel en Single
2 weekenden (op vrijdag beginnen) en 1 week. 3e set is altijd een super tiebreak (10 punten). Je kunt aan maximaal 2 categorieën meedoen. toernooicommissie@amvjtennis.nl
Helpen? Graag!
Zondag 1 september Supertiebreaktoernooi voor dubbels
Verslag
Test je stressbestendigheid en geduld. Je speelt met je dubbelpartner alleen tiebreaks en dus lekker veel potjes op 1 dag. Meer nieuws volgt half augustus. toernooicommissie@amvjtennis.nl
Helpen? Graag!
Zondag 27 oktober Slottoernooi Round Robin systeem. Na afloop is er een borrel om het seizoen af te sluiten. toernooicommissie@amvjtennis.nl
Helpen? Graag!

 

 

Clubkampioenschappen 21 t/m 30 juni 2019

De winnaars van 2019 zijn:   

Categorie     Winnaars                  Runner-ups       
Heren Enkel 1 Felix Peters, winnaar wisselbeker Ryuji Fujita
Heren Enkel 2 Tjerk Veltman Marco Klijn
Heren Enkel 4 Michel Engelbertink Martijn van der Eijk
Dames Dubbel 1 Maud Rathman/Ing Sioe Tan Merel Schreuder/Susan Westhoff
Dames Dubbel 2 Chantal Coopmans/Karin Dijkman Karen Oude Altink/Mariette Sibbing
Gemengd Dubbel 1 Marian van den Beek/Martijn Pont Karen Oude Alink en Stephan Hoogman
Gemengd Dubbel 2 Joke van Haaren/Maarten Kuiper Nora Kouwenhoven/Jelle van Asselt
Heren Dubbel 1 Felix Peters/Guus van de Plasse Robbert Dekker/Ryuji Fujita
Heren Dubbel 2 Stephan Hoogman/Tjerk Veltman Jan de Vreede/Dirk Wepster
Heren Dubbel 3 Michel Engelbertink/Martijn van der Eijk Bob Boot en Coos van Meurs


Openingstoernooi 31 maart 2019

Het Openingstoernooi beleefde op deze zonnige zondag 31 maart een plezierig hoge opkomst met 35 deelnemers. De Open Dag voor de Jeugd trok eveneens veel belangstelling en bij de Open Dag voor Senioren meldden zich 4 nieuwe leden! Vanaf 12.30 uur waren vrijwel alle banen voortdurend bezet door teams van 4 spelers die volgens het Round Robin systeem langzaam maar zeker opschoven naar de finaleronde. Gonny Treu-van der Wal beleefde bij de dames een spectaculaire come back door na enige jaren afwezigheid het Openingstoernooi 'moeiteloos' te winnen. Ons nieuwe lid Jasper van de Lagemaat sloeg direct toe door met de 1e prijs naar huis te gaan.

Per speler werd 4 keer geserveerd, in totaal waren er elke ronde dus 16 punten te verdelen. De gemiddelde score aan het eind van de dag was 96 punten, de 2 winnaars kwamen tot een totaal van ruim boven de 100 punten. Zij werden van harte gefeliciteerd door Frank Helderman, de spelleider van de dag samen met Stephan Hoogman. Alle voorbereidingen waren door Elmy Buijs uitstekend verzorgd.

Naast de hoofdprijs (1 fles wijn) waren er 13 ananassen in de verloting die vanuit Benin rechtstreeks door deelnemer Frans van Gerwen waren 'ingevlogen'. Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

De Open Dag voor de Jeugd in de ochtend kende eveneens een mooie opkomst. Jack Souisa en Mayumi Konishi maakten er met assistentie van Robbert Dekker een afwisselende dag van met enkele nieuwe jeugdleden als waardevol resultaat.
Bij de Open Dag voor Senioren meldden zich 4 belangstellenden die samen graag les willen gaan nemen. Dat werd ter plekke geregeld en zij sloegen daarna nog een uurtje flink wat ballen heen en weer om te ervaren dat tennis een prachtige sport is!