• darkblurbg
    Leuk dat je lid wilt worden!

Aanmelden gaat simpel!

Leuk dat je lid wilt worden van AMVJ Tennis. Wij hebben geen wachtlijst en zeker geen ballotagecommissie. Iedereen die zich aan de huisregels houdt, is welkom. Om lessen te kunnen volgen moet je ook lid zijn van onze vereniging. Voor de jeugd bieden wij 16 groepslessen aan. Senioren spreken zelf hun lessen af met een van onze tennisleraren.

Bekijk ook de mogelijkheid voor jongeren tot en met 18 jaar om bij AMVJ Tennis te sporten via een vergoeding door het Jeugdfonds Sport Amsterdam. Het Jeugdfonds Sport Amsterdam betaalt de contributie en/of sportattributen tot een maximum van € 300 per kind, per sportjaar, voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Lid worden

Om lid te worden schrijf je je online in bij de KNLTB via deze link.
1. Uploaden van een pasfoto/selfie is verplicht
2. Vul je IBAN in en vink het vakje 'Automatische incasso toestaan' aan. Je geeft daarmee toestemming om de contributie en eventuele lesgelden (voor de jeugd) automatisch van jouw bankrekening (IBAN) te incasseren.
3. Vul bij 'Soort lidmaatschap' in of je volledig lid, daglid, studentlid of jeugdlid (zie voor specificaties bij Contributies 2019) wilt worden.
4. Voor Jeugdleden: vul in of jouw kind (groeps) jeugdlessen wil volgen. Wij geven dat dan door aan de jeugdcoördinator.

Wij keuren vervolgens de inschrijving goed. Nadat door de KNLTB een bondsnummer is toegewezen, vragen wij een ledenpas voor je aan. Als je al lid bent van de KNLTB, houd je hetzelfde bondsnummer. Doorgaans ontvang je binnen 2 weken na aanmelding je ledenpas op jouw huisadres. Je ontvangt ook een uitnodiging om je aan te melden voor de AMVJ ClubApp.

Met het versturen van je inschrijving geef je ook toestemming om je e-mailadres te gebruiken voor onze Nieuwsbrief en verdere communicatie via e-mail. Je kunt je uiteraard altijd weer uitschrijven voor de Nieuwsbrief.