• darkblurbg
    Bij elkaar opgeteld sporten zo'n 2500 kinderen, mannen en vrouwen bij AMVJ
  • darkblurbg
    Winddoeken vanaf 200 euro

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om uw bedrijf een brede(re) bekendheid te geven via sponsoring en reclame-uitingen bij AMVJ. U kunt hiervoor contact opnemen met Michel Lubbinge, tel: 06-38197166 of via penningmeester@amvjtennis.nl.

Wie bereikt u met uw sponsoring?

De leden van Tennisvereniging AMVJ komen uit alle lagen van de bevolking in de leeftijd van 5-85 jaar. Samen vormen zij een gemêleerde groep qua inkomen, woonplaats, opleiding en maatschappelijke positie. Daarmee zijn onze leden een zeer interessante doelgroep voor uw bedrijf. Met de onderstaande promotionele activiteiten kunt u hen in een ontspannen en sportieve omgeving bereiken en tevens uw maatschappelijke betrokkenheid tonen. Met name het Open Toernooi in augustus is een aantrekkelijke sponsorgelegenheid.

Grote doelgroep
AMVJ Tennis heeft momenteel circa 430 leden, waarvan circa 80 jeugdleden. Het merendeel van onze leden komt uit Buitenveldert en de Rivierenbuurt in Amsterdam en uit de omliggende wijken van ons sportpark in Amstelveen. Wij beschikken over 8 banen waar winddoeken en/of reclameborden een goede reclamemogelijkheid zijn.

AMVJ Tennis speelt samen met AMVJ Voetbal, Hockey en Tafeltennis op ons fraaie AMVJ Sport Centrum op sportpark Het Loopveld op de rand van Amsterdam en Amstelveen. Bij elkaar opgeteld sporten iedere week zo'n 2500 kinderen, mannen en vrouwen bij AMVJ. Op wedstrijddagen lopen er al snel vele honderden mensen op en rond de sportvelden. Uw reclamebord, winddoek of banner komt dus gedurende het hele jaar ruim onder de aandacht van een breed en gemêleerd publiek.

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn gebaseerd op sponsoring voor één seizoen. De kosten voor de aanschaf van de materialen en de kosten voor het aanbrengen van de recla­me-uiting worden ten laste van de sponsor gebracht. De materialen wor­den aangeschaft bij een door AMVJ geselecteerd bedrijf. 

WINDDOEK of RECLAMEBORD
Reclamebord max 2,5 meter of winddoek halve baan: € 200,- bij driejarig contract (excl. materiaalkosten).
Winddoek over hele breedte van de baan: €400,- bij driejarig contract (excl. materiaalkosten).

ADVERTEREN OP WWW.AMVJTENNIS.NL
Advertentie op de startpagina met koppeling naar uw eigen website: € 300,-. Korting bij overeenkomst voor 2 resp. 3 jaar : €50,- resp. €100,- per jaar.
Advertentie op andere pagina met koppeling naar uw eigen website: € 150,-. Korting bij een contract voor 2 resp. 3 jaar : €25, €50 per jaar.

TOERNOOISPONSOR
Naamskoppeling aan AMVJ Open Toernooi (met vermelding op landelijke tennisagenda’s) eventueel in combinatie met welkomstcadeaus/cadeaubonnen: prijs in overleg. Het AMVJ Open Toernooi vindt eind augustus plaats.

SPONSORING COMPETITIETEAMS (in overleg met betreffende team)
Reclame op trainingspak of tennisshirts: €200,- (excl. materiaalkosten)

Graag begroeten wij u als sponsor van AMVJ Tennis!

Wij gaan graag met u in gesprek over deze mogelijkheden en een offerte op maat. Voor een oriënterend gesprek nodigen wij u graag uit op Sportpark Het Loopveld, zodat u direct zelf kunt zien waar uw uiting eventueel geplaatst kan worden. U kunt hiervoor contact opnemen met Michel Lubbinge, tel: 06-38197166 of via penningmeester@amvjtennis.nl.

Zij gingen u voor:
Pleiter Advocatuur
Lubbinge Advies
Rojo Racketsports
NL Tweewielers