• darkblurbg
    Leuk dat je lid wilt worden!

Aanmelden gaat simpel!

Leuk dat je lid wilt worden van AMVJ Tennis. Wij hebben geen wachtlijst en zeker geen ballotagecommissie. Iedereen die zich aan de huisregels houdt, is welkom.

Lees hieronder meer over de Speelrechten voor de verschillende categorieën clubleden. Lees meer over de contributie voor de verschillende categorieën clubleden.

Om lessen te kunnen volgen moet je ook lid zijn van onze vereniging. Voor de jeugd bieden wij 16 groepslessen aan. Senioren spreken zelf hun lessen af met een van onze tennisleraren.

Bekijk ook de mogelijkheid voor jongeren tot en met 18 jaar om bij AMVJ Tennis te sporten via een vergoeding door het Jeugdfonds Sport Amsterdam. Het Jeugdfonds Sport Amsterdam betaalt de contributie en/of sportattributen tot een maximum van € 300 per kind, per sportjaar, voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Online inschrijven

Schrijf je online in bij de KNLTB via deze link.

Nadat door de KNLTB een bondsnummer is toegewezen, vragen wij een ledenpas voor je aan. Als je al lid bent van de KNLTB, houd je hetzelfde bondsnummer. Doorgaans ontvang je binnen 2 weken na aanmelding je ledenpas op jouw huisadres. Je ontvangt ook een uitnodiging om je aan te melden voor de AMVJ ClubApp. Via deze App volg je o.a. eenvoudig het laatste clubnieuws en kun je online een baan reserveren.

1. Uploaden van een pasfoto/selfie is verplicht
2. Vul je IBAN in en vink het vakje 'Automatische incasso toestaan' aan. Je geeft daarmee toestemming om de contributie en eventuele lesgelden (voor de jeugd) automatisch van jouw bankrekening (IBAN) te incasseren.


3. Vul bij 'Soort lidmaatschap' in of je volledig lid, daglid, studentlid of jeugdlid (zie voor de specificatie per categorie de tabel hieronder) wilt worden.
4. Voor Jeugdleden: vul in of jouw kind (groeps) jeugdlessen wil volgen. Wij geven dat dan door aan de jeugdcoördinator.

Met het versturen van je inschrijving geef je ook toestemming om je e-mailadres te gebruiken voor onze Nieuwsbrief en verdere communicatie via e-mail. Je kunt je uiteraard altijd weer uitschrijven voor de Nieuwsbrief.

Speelrechten

Ieder categorie lid heeft bepaalde speelrechten. De KNLTB hanteert 1 januari als peildatum voor de bepaling van de geldende leeftijd per categorie. Leden van 17 jaar en ouder worden gerekend als volwassen leden.

Categorie Speelrechten
Volledig lid Alle dagen van de week van 9 - 23 uur; deelname aan alle door AMVJ georganiseerde clubtoernooien; deelname aan alle door de KNLTB georganiseerde tenniscompetities; deelname aan door de KNLTB goedgekeurde Open Toernooien (inschrijfgeld voor eigen rekening).
Dag lid Maandag tot en met vrijdag van 9 - 18 uur; deelname aan door AMVJ georganiseerde clubtoernooien die doordeweeks gespeeld worden; deelname aan door de KNLTB georganiseerde tenniscompetities die doordeweeks overdag worden gespeeld; deelname aan door de KNLTB goedgekeurde Open Toernooien (inschrijfgeld voor eigen rekening).
Student lid Alle dagen van de week van 9 - 23 uur; deelname aan alle door AMVJ georganiseerde clubtoernooien; deelname aan alle door de KNLTB georganiseerde tenniscompetities; deelname aan door de KNLTB goedgekeurde Open Toernooien (inschrijfgeld voor eigen rekening).
Jeugdlid 12 t/m 16 jaar (peildatum leeftijd = 1 januari) Alle dagen van de week van 9 - 23 uur; deelname aan alle door AMVJ georganiseerde jeugdtoernooien; deelname aan door de KNLTB voor deze categorie georganiseerde jeugdcompetities; deelname aan door de KNLTB goedgekeurde Open Toernooien (inschrijfgeld voor eigen rekening).
Jeugdlid 4 t/m 11 jaar (peildatum leeftijd = 1 januari) Alle dagen van de week van 9 - 18 uur; deelname aan alle door AMVJ georganiseerde jeugdtoernooien; deelname aan Tenniskids en andere door door de KNLTB voor deze categorie georganiseerde jeugdcompetities; deelname aan door de KNLTB goedgekeurde Open Toernooien (inschrijfgeld voor eigen rekening).