• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Sponsor een nieuwe tafel in de kantine

Gepubliceerd op: 21-03-2018

De Kantine Commissie, bestaande uit vertegenwoordigers van de vier AMVJ verenigingen, heeft een ontwerp gemaakt om het Clubhuis dit voorjaar opnieuw te gaan inrichten. De picknicktafels worden daarbij vervangen door nieuwe teamtafels en door een aantal statafels. Ook komt er 1 grote lees/stamtafel. In totaal gaat het om ca. 15 nieuwe tafels; uiteraard met bijbehorende banken, stoelen en barkrukken. Het bestuur van Stichting AMVJ Sportcentrum (uitbater en beheerder van het clubhuis) lijkt het een

Concreet houdt dit in dat iedereen, leden of ouders, individueel, met een team of groep, de besturen van verenigingen of bedrijven, een AMVJ tafel kan sponsoren.  

Als tegenprestatie wordt op die tafel een gegraveerde plaquette aangebracht met daarop de naam(en) van betreffende sponsor. 

Het mooie daarbij is dat het om een eenmalig bedrag gaat; terwijl de plaquette gedurende de levensduur (dus vele jaren) van de betreffende tafel zichtbaar blijft. 

Let wel: het sponsoren van een tafel betekent uiteraard niet dat je exclusief van de betreffende tafel gebruik mag maken! 

Het eenmalige bedrag voor een teamtafel is 750 euro, en voor de grote stamtafel is dat 2000 euro. De bedragen zijn inclusief plaquette en inclusief BTW.

Voor meer informatie/aanmelden kun je terecht bij Frank Padding, secretaris Stichting AMVJ. 

Email: secretaris.amvjsport@gmail.com 


Met vriendelijke groet,

Stichting AMVJ Sportcentrum