• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Save the Date! Drie mooie evenementen op komst

Gepubliceerd op: 03-03-2020

Graag brengen wij 3 mooie evenementen bij AMVJ Tennis onder jullie aandacht: de Pubquiz op 3 april, het grastoernooi van Rosmalen op 23 juni en het 2e AMVJ Open van 24-30 augustus. Save the Dates!

1. Pubquiz op 3 april
De jaarlijkse AMVJ Pubquiz staat weer voor de deur. Op vrijdagavond 3 april om 20.00 uur barst in ons clubhuis deze avondvullende kennisstrijd opnieuw los. Iedere AMVJ-er (Voetbal, Hockey, Tafeltennis) is welkom, maar zeker ook potentiële nieuwe tennisleden!
Meld je aan met een team van tussen de 4 en 6 personen via een e-mail naar daan_voeten@hotmail.com.
Heb je geen team? Meld je dan individueel aan om te kijken of we een ‘dark horse team’ kunnen samenstellen. Een goeie manier om andere leden te leren kennen!

2. Rosmalen revisited op 13 juni 2020
Na een zeer geslaagd eerste bezoek aan het ATP-toernooi van Rosmalen willen wij ook dit jaar graag met een AMVJ Tennis-delegatie afreizen om samen te genieten van mondiaal toptennis op gras. Dit jaar hebben onder andere onze eigen Kiki Bertens en wereldtopper Daniil Medvedev al toegezegd om het toernooi van Rosmalen te spelen.

Net als vorig jaar willen we graag op de tweede zaterdag het toernooi bezoeken Op 13 juni 2020 worden de single halve finales en de dubbel finales gespeeld. We vertrekken rond de klok van 09.00 uur vanaf AMVJ. Nadere details volgen nog zodra het schema bekend is. De precieze kosten zijn nog niet bekend, maar naar verwachting zal de dag ongeveer 45 euro per persoon kosten. Uiteraard zijn jeugdleden met ouderlijk gevolg ook van harte welkom!

Je kunt je vanaf nu al aanmelden voor dit evenement via een e-mail aan daan_voeten@hotmail.com.

3. Het 2e AMVJ Open Toernooi van 24 tot en met 30 augustus 2020
Jawel, het is zover: het 2e AMVJ Open Toernooi! Vanaf maandag 24 augustus tot en met zondag 30 augustus zal er in twee categorieën gespeeld worden. In de categorieën 3 t/m 8 spelen we in 17+ schema’s. Voor de categorieën 6 t/m 8 komt er ook een 35+ schema beschikbaar.

Het Open Toernooi is een mooie sportieve uitdaging om op je eigen niveau je krachten met onbekende tegenstanders te meten. Maar dat niet alleen. Met dit toernooi willen we AMVJ ook graag op de kaart zetten als aantrekkelijke tennisvereniging voor nieuwe leden.

Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst. Zet deze data dus alvast in je agenda en zegt het voort!

Wil jij je ook inzetten voor de club? Heb jij ideeën hoe wij meer leden kunnen werven of ideeën voor andere activiteiten? Stuur dan een mail naar: voorzitter@amvjtennis.nl.

Met vriendelijke groet,
Bestuur van AMVJ Tennis

Ledenpas 2019 blijft geldig in 2020!