• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Racket laten bespannen bij AMVJ

Gepubliceerd op: 10-06-2020

Je kent de vuistregel voor het bespannen van je racket? Eén keer per week spelen = één keer per jaar bespannen. Speel je (veel) vaker, dan is het verstandig om je racket ook vaker te laten bespannen. Dat speelt lekkerder en het helpt om blessures te voorkomen! Je racket vers laten bespannen is nu heel eenvoudig. Onze trainer Carli heeft al 30 jaar ervaring met het bespannen van tennisrackets. En vandaag gebracht is morgen weer terug (zie het schema). Een racket bespannen kost 25 euro. Met nu als Corona Actie: een virus proof gripje bij iedere nieuwe bespanning kado! (Kijk verder bij Lees meer)

Hoe werkt het?

  1. Geef je racket af bij Carli als hij les geeft en haal hem daar weer op. Je kunt dan ook even overleggen wat de beste bespanning en druk is.
    Afgeven/ophalen kan op dinsdag 17-21; woensdag 16-22; donderdag 17.30-21.30; vrijdag 15.30-18.30; zondag 10.30-12.30 uur.
  2. Als de kantine weer open gaat kun je het racket ook afgeven bij de bar. Plak dan een briefje op de grip met jouw naam en telefoonnummer en de gewenste snaar. Stuur Carli voor de zekerheid ook even een WhatsApp met jouw wensen voor de bespanning. Het bespannen racket wordt door Carli weer afgegeven bij de bar en je krijgt daar via WhatsApp bericht over.

Bel voor meer informatie met Carli op 06-15907194.

Schema voor brengen/halen

Brengen

Retour

Zondag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zondag

Welke snaar?
Je racket wordt bespannen op de Babolat Sensor Expert (wordt op de ATP en WTA Tour gebruikt). Er is keuze uit plusminus 25 verschillende snaren. Zit jouw snaar er niet bij? Dan kan Carli jouw snaar apart bestellen. Zet dat op het bestelbriefje of bel/app even met Carli. Heb je het racket al op zaterdag of maandag nodig? Dat kan geregeld worden in overleg.

Soort snaar

Type snaar (op voorraad)

Nylon

Polyester

Synthetic gut

Co Polyester

Multi filament

Hybride set-ups

Babolat Synthetic gut

Gosen OG Sheep Micro

Head Rip Control

Iso Speed Synthetic gut

Techinifibre Synthetic gut

Wilson Sensation, Sensation Comfort

Prince Synthetic gut Original, Synthetic gut Duraflex, Tournament, Premier, EXO Premier Comfort LT, Premier Control,  Warrior,

Penta Polyflex

Robin Soderling RS New York

Signum Pro, Signum Fibre Force

Soleco Tour Bite, Hyper G

Tourna Big Hitter

 

Ledenpas 2019 blijft geldig in 2020!