• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Openingstoernooi op zondag 5 juli

AMVJ Tennis Lid worden
Gepubliceerd op: 19-06-2020

LET OP: in de verstuurde mail werkte de link aanvankelijk niet goed. Probeer het anders nog een keer. Op zondag 5 juli organiseren wij alsnog het traditionele Openingstoernooi. En omdat het nu al een bijzonder seizoen is met een bijzonder verloop, zijn dit keer ook de dagleden van harte welkom bij het Openingstoernooi. Onder voorbehoud van de definitieve richtlijnen voor het openen van de kantine en het organiseren van toernooien ziet de opzet van het Openingstoernooi er als volgt uit.

- Aanmelden is dit jaar verplicht! Op die manier kunnen we van tevoren de opkomst inschatten. Gebruik voor jouw aanmelding deze link.

- Er is een maximum van 64 deelnemers volgens het principe: wie het eerst komt, het eerst tennist. 

- Het toernooi begint om 11 uur. Meld je uiterlijk om 10.45 even bij de toernooileiding, zodat we op tijd kunnen beginnen met de 1e ronde. Van 13-14 uur verstrekken Koen en Rodney een heerlijke lunch. De 2e ronde is van 14-16 uur. We sluiten af met een borreltje met bitterballen.

- We spelen alleen DUBBELS volgens het Round Robin systeem. Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt een ronde 30 of 45 minuten. We delen niet in naar speelsterkte.

- Het 'omroepen' van de 1e en volgende rondes gebeurt vanaf het balkon. De eerstgenoemde persoon neemt het scoreformulier plus de 3 andere tegenstanders mee naar de baan.

- Na iedere ronde levert dezelfde persoon de eindstand in bij de organisatie.

- De gebruikte ballen blijven na iedere ronde op de baan. De baan wordt gesleept door de spelers die net gespeeld hebben.

- Verlaat daarna de baan en ga op gepaste onderlinge afstand naar de kantine voor de aankondiging van de volgende ronde.  

- Houd rekening met de richtlijnen in de kantine.

- Houd tijdens het toernooi, bij de prijsuitreiking en bij de borrel na afloop rekening met 1,5 meter afstand.

- Gebruik bij voorkeur het buitentoilet onder de wenteltrap of in de kleedkamers.

Het wordt voor ons allemaal even wennen maar wij (en Koen en Rodney ook) zien uit naar jullie komst.

Tot zondag 5 juli!  

Bestuur AMVJ Tennis

 

Ledenpas 2019 blijft geldig in 2020!