• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Openingstoernooi en Open Dag succesvol verlopen

Gepubliceerd op: 01-04-2019

Het Openingstoernooi beleefde op deze zonnige zondag 31 maart een plezierig hoge opkomst met 35 deelnemers. De Open Dag voor de Jeugd trok eveneens veel belangstelling en bij de Open Dag voor Senioren meldden zich 4 nieuwe leden! Vanaf 12.30 uur waren vrijwel alle banen voortdurend bezet door teams van 4 spelers die volgens het Round Robin systeem langzaam maar zeker opschoven naar de finaleronde. Gonny Treu-van der Wal beleefde bij de dames een spectaculaire come back door na enige jaren afwezigheid het Openingstoernooi 'moeiteloos' te winnen. En ons nieuwe lid Jasper van de Lagemaat sloeg direct toe door met de 1e prijs naar huis te gaan. En verder....

Per speler werd 4 keer geserveerd, in totaal waren er elke ronde dus 16 punten te verdelen. De gemiddelde score aan het eind van de dag was 96 punten, de 2 winnaars kwamen tot een totaal van ruim boven de 100 punten. Zij werden van harte gefeliciteerd door Frank Helderman, de spelleider van de dag samen met Stephan Hoogman. Alle voorbereidingen waren door Elmy Buijs uitstekend verzorgd.

Naast de hoofdprijs (1 fles wijn) waren er 13 ananassen in de verloting die vanuit Benin rechtstreeks door deelnemer Frans van Gerwen waren 'ingevlogen'. Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

De Open Dag voor de Jeugd in de ochtend kende eveneens een mooie opkomst. Jack Souisa en Mayumi Konishi maakten er met assistentie van Robbert Dekker een afwisselende dag van met enkele nieuwe jeugdleden als waardevol resultaat.
Bij de Open Dag voor Senioren meldden zich 4 belangstellenden die samen graag les willen gaan nemen. Dat werd ter plekke geregeld en zij sloegen daarna nog een uurtje flink wat ballen heen en weer om te ervaren dat tennis een prachtige sport is!

Op 5 april is de volgende activiteit, de Pubquiz. De Clubkampioenschappen zijn van vrijdag 21 juni tot en met zondag 30 juni. Eind augustus komt er naar alle waarschijnlijkheid een 2e uitvoering van het Supertiebreaktoernooi. De jeugd speelt in juni zijn eigen Jeugd Clubkampioenschap. En dan start deze week ook nog de Voorjaarscompetitie!

Kortom, genoeg te doen (en noteer alle activiteiten alvast in de agenda). Allemaal een mooi seizoen gewenst.

PS: Nog hartelijk dank aan degenen die gedurende 2 zaterdagen de winddoeken weer mooi strak hebben opgehangen. Het park ziet er direct een stuk fraaier uit.