• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Nieuwe KNLTB ledenpas wordt meerjaren pas

Gepubliceerd op: 09-01-2019

Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur. We informeren je daarom graag over de KNLTB ledenpas en de toekomst hiervan. In 2019 ontvangen verenigingen voor ieder actief lid een meerjaren ledenpas in plaats van de jaarlijkse ledenpas. In eerste instantie gaat het om een ledenpas met een geldigheid van twee jaar. Na deze periode bekijkt de KNLTB of de ledenpas in de toekomst langer geldig zal zijn. Lees meer.

Concreet betekent dit dat er voor 2019 weinig zal veranderen. Enkel het jaartal en de speelsterkte verdwijnen van de ledenpas. Dit laatste was voornamelijk van belang bij deelname aan competities en toernooien.

De nieuwe ledenpassen worden half maart verstuurd na de incasso/betaling van de contributie voor 2019. Bewaar de pas goed, aangezien hij dus voor 2 jaar geldig is. Bij verlies van de pas worden de kosten voor de aanvraag van een nieuwe pas in rekening gebracht. De huidige ledenpas 2018 is geldig t/m 31 maart 2019.

Competities en toernooien
Op de meerjaren ledenpas wordt de speelsterkte niet meer getoond. Dit heeft consequenties bij het spelen van competitie en toernooien. In 2019 geldt het spelersprofiel op MijnKNLTB als legitimatie. Dit veronderstelt natuurlijk wel dat iedereen zijn profiel kan bekijken via een smartphone of via de ClubApp (installeer deze daarom (alsnog) als je van plan bent competitie of toernooien te gaan spelen).

Ledenpas 2019 blijft geldig in 2020!