• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Nieuw: app-groepen om makkelijker af te spreken

Gepubliceerd op: 14-10-2019

Beste AMVJ'er, wij horen regelmatig van nieuwe (maar ook van oudere) leden dat zij best eens met andere tennis(t)ers een balletje willen slaan, maar niet zo goed weten hoe zij met elkaar in contact kunnen komen. Om dit makkelijker te maken willen we graag 3 app-groepen aanmaken (speelsterkte 3-5, 5-7 en 7-9). Je kunt dan in deze app-groep een berichtje plaatsen dat je op een bepaalde dag of tijd graag wil spelen maar nog geen maatje hebt. Indien je graag toegevoegd wilt worden aan de app-groep, kun je je inschrijven via de link in de e-mail die vandaag vanuit info@amvjtennis.nl is verstuurd. Heb je geen e-mail gehad, kijk dan even bij je ongewenste berichten of stuur een berichtje naar secretaris@amvjtennis.nl.

Via de app-groep kun je afspreken met iemand die je (nog) niet zo goed kent maar wel op jouw niveau tennist. Vooral nieuwe leden kunnen zo sneller hun weg te vinden binnen onze club. Bijkomend voordeel: je leert mogelijk nieuwe leuke mensen kennen!

Als je bang bent dat je teveel berichtjes krijgt op je telefoon, kun je via de instellingen de app-groep 'uitschakelen' op je telefoon. Je krijgt dan geen meldingen, je maakt er alleen gebruik van op momenten dat jij dat graag wilt tennissen!

Wij hopen dat dit initiatief een succes wordt. Veel succes bij het vinden van een (nieuwe) partner of partners voor een lekker potje tennis.

Met vriendelijke groet,
Bestuur AMVJ Tennis

 

 

Ledenpas 2019 blijft geldig in 2020!