• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Jubileumboek AMVJ 100 jaar verkrijgbaar bij de bar

Gepubliceerd op: 21-11-2018

Op vrijdag 16 november is tijdens een feestelijke receptie het jubileumboek ‘AMVJ 100 Jaar’ gepresenteerd. Dit fraaie boek met veel foto’s geeft een mooi beeld hoe het de AMVJ sinds 16 november 1918 is vergaan (en nu nog vergaat). Ons lid Luc Sunter heeft voor het boek de beeldresearch en -redactie verzorgd. Je kunt het boek kopen aan de bar van ons clubhuis. De prijs bedraagt slechts 10 euro. Nog meer jubileumnieuws bij Lees meer.

Jubileumpenning
Tijdens de receptie kreeg AMVJ de Jubileumpenning van de gemeente Amsterdam uitgereikt. De Jubileumpenning is o.a. bedoeld voor stichtingen en verenigingen die sinds de oprichting gevestigd zijn in Amsterdam en die vijftig jaar bestaan of in een veelvoud van tien jaar daarboven.

Bijlage van Het Parool over het AMVJ Fonds
In de kantine liggen ook exemplaren van de speciale Parool bijlage over het AMVJ Fonds. Het AMVJ Fonds bevordert de deelname aan het maatschappelijk en cultureel verkeer van met name achterstandsjongeren. Zij doet dit door in meer en mindere mate te participeren in tal van sociaal-culturele projecten in Amsterdam. Zo was het Fonds o.a. betrokken bij de oprichting van Podium Mozaïek in Bos en Lommer.
Download de PDF om de bijlage thuis nog eens rustig te bekijken.

Jubileum T-shirt
Alle bestelde jubileum T-shirts (met uitzondering van de jeugd T-shirts) zijn inmiddels uitgeleverd. Het is nog steeds mogelijk om T-shirts te bestellen. Ga daarvoor naar deze pagina. Voor 25 euro heb je ‘m al in huis! Vergeet niet om de juiste maat op te geven bij de bestelling. Je krijgt bericht wanneer de shirts geleverd worden.

 

 

 

 

Ledenpas 2019 blijft geldig in 2020!