• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Inlogproblemen met de ClubApp

Gepubliceerd op: 12-05-2020

Beste AMVJ-ers, helaas ondervindt een aantal van jullie problemen bij het installeren van de ClubApp van de KNLTB. Een schrale troost, wij zijn niet de enigen. Kijk bij Lees meer voor een oplossing.

Werkt de App bij jou wel? Dan hoef je verder niets te doen.

Werkt de App  niet? Misschien is jouw actuele e-mailadres dan niet bekend bij de KNLTB. Je hebt een actueel adres nodig voor de mail waarmee je het wachtwoord van de App kunt resetten.Als je daaraan twijfelt, stuur dan een mail naar ledenadministratie@amvjtennis.nl. Dan passen wij jouw mailadres zsm aan.

Lukt het inloggen niet? Doorloop deze stappen. Nog steeds problemen? Laat het weten via info@amvjtennis.nl.

Download de KNLTB ClubApp voor iOS

Download de KNLTB ClubApp voor Android

Nadat de App is geinstalleerd:

1.    Zoek Tennisvereniging AMVJ op via de zoekfunctie.
2.    Kies altijd voor de optie Bondsnummer om in te loggen. Helaas komt als eerste de optie Clubnr. in beeld. Je bondsnummer staat op je ledenpas.
3.    Klik op ‘wachtwoord vergeten’. Check altijd even of deze ingesteld staat op 'Bondsnr.' (bondsnummer van je ledenpas). Zie ook het plaatje.
4.    Er wordt er een mail verstuurd naar jouw bij de KNLTB geregistreerde e-mailadres. Open de mail of check je spambox.
5.    Maak een nieuw wachtwoord aan. Geen mail ontvangen? Kijk dan in je Spambox! Als je een nieuw e-mailadres hebt maar niet meer zeker weet of je dit aan ons hebt doorgegeven, stuurr dan een mail naar ledenadministratie@amvjtennis.nl 
6.   Start de ClubApp opnieuw op met je bondsnummer en nieuwe wachtwoord.
7.   Reserveer een baan door op de groene + te klikken. Je kunt 1 dag vooruit reserveren. Als je op de dag zelf wilt reserveren kun je dat tot 1 uur voor het gewenste tijdstip doen.
8.   Houd je bij het spelen aan de richtlijnen op het park.

 

 

Ledenpas 2019 blijft geldig in 2020!