• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Een gezond en sportief 2019!

Gepubliceerd op: 01-01-2019

Het bestuur van AMVJ Tennis wenst alle leden een voorspoedig, gezond en sportief 2019. Ook nodigen wij jullie graag uit voor de Nieuwjaarsreceptie van AMVJ Sport voor alle AMVJ leden op 6 januari in de kantine van AMVJ van 16.00-19.00 uur. Wat gaan we doen in 2019? We gaan proberen het aantal ‘sociale’ activiteiten te vergroten. Denk aan de Pubquiz of aan een tennisfeest voor jong en oud. Daarvoor zijn wij op zoek naar versterking van de Evenementencommissie. Samen met Koen en Rodney organiseer je dan (eventueel in samenwerking met Voetbal en Tennis) leuke activiteiten voor jong en oud. Interesse? Geef je dan op via info@amvjtennis.nl.

Uiteraard organiseren we ook in 2019 weer diverse toernooien en de Clubkampioenschappen. De planning wordt eind januari op de website en via de ClubApp bekend gemaakt. De Toernooicommissie kan hulp en ondersteuning bij de organisatie goed gebruiken. Het gaat dan vooral om ondersteuning tijdens de Clubkampioenschappen, zoals het ontvangen van de deelnemers en het invoeren van uitslagen.

Eind januari (datum volgt nog) vindt de Algemene Ledenvergadering plaats in ons clubhuis. We beginnen om 20.30 uur. Penningmeester Michel Lubbinge treedt af. Wij zijn daarom op zoek naar een opvolger. Wij roepen jullie graag op om na te denken of deze belangrijke functie misschien iets voor jou is! Uiteraard wordt je door Michel helemaal ingewerkt.

De Tossavond op woensdagavond gaat begin april weer van start. Ook dagleden kunnen hier aan meedoen! Als je mee wilt helpen bij de organisatie of op de tossavond zelf, stuur dan een mail naar info@amvjtennis.nl.

Verder willen we in 2019 weer een Open Toernooi organiseren. Tijdens een Open Toernooi spelen leden en niet-leden voor het verbeteren (hopelijk) van hun rating. Daarbij verliezen we de gezelligheid natuurlijk niet uit het oog. Voor de organisatie zoeken wij nog een aantal vrijwilligers. De activiteiten richten zich vooral op de publiciteit voorafgaand aan het toernooi en assistentie van de toernooileiding tijdens het toernooi. Ook zijn wij op zoek naar sponsors. Dat kunnen bijvoorbeeld leden en/of niet-leden zijn met een eigen bedrijf of expertise op het gebied van sponsorwerving. Interesse? Geef je dan op via info@amvjtennis.nl.


Hoe zag 2018 eruit?

Wij mochten in 2018 een flink aantal nieuwe leden begroeten die inmiddels hun weg binnen de vereniging hebben gevonden. Dat is mede te danken aan de succesvolle Tossavonden op woensdagavond onder de inspirerende leiding van Tjerk Hoek en Mary-Ann de Vos.

In 2018 is de ClubApp in gebruik genomen. Met deze app kun je nu o.a. je eigen gegevens inzien en beheren maar ook makkelijk afspreken om een potje te gaan tennissen of iemand ‘uit te dagen’. Tijdens het gravelseizoen kun je via de App ook baan 4, 5 of 6 reserveren, mits zij niet zijn gereserveerd voor andere activiteiten zoals toernooien, de tossavond en de competitie. Je kunt de App downloaden (zoek op KNLTB) via Google Play of de Apple App store.

Bij de jeugd zette Jack Souisa enthousiast zijn schouders onder de Jeugdclubkampioenschappen. Alle deelnemers speelden fanatiek hun partijen op zijn of haar niveau. De winnaars staan op de website. Als er suggesties zijn voor verbeteringen of een andere aanpak, dan hoort Jack dat graag. Ook zoekt hij nog ondersteuning bij de voorbereidingen van de kampioenschappen en op competitiedagen. Verder werden de groepslessen goed bezocht en traint een aantal jeugdleden tijdens de winter onvermoeibaar door!

De jaarlijkse clubtoernooien kenden een trouw aantal deelnemers. De nieuwe opzet van de Clubkampioenschappen in 9 dagen viel goed in de smaak, evenals de Pubquiz op de openingsavond van het kampioenschap. Dank aan de Toernooicommissie en alle andere leden die zich hiervoor hebben ingezet.

Dit jaar geen kampioenen in de Voorjaars- en Najaarscompetitie. De lol was er niet minder om. De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2019 is inmiddels gesloten, maar je kunt je nog wel opgeven als invaller! Stuur daarvoor een mail naar competitie@amvjtennis.nl.

Gelukkig mochten we in 2018 een flink aantal nieuwe (jeugd)leden begroeten. Helaas heeft ook een aantal leden besloten om AMVJ in 2019 te verlaten. Wij gaan dus actief nieuwe leden werven. Daarvoor hebben we de hulp van al onze leden hard nodig. Ken jij mensen die overwegen om te gaan tennissen of van club willen veranderen? Wijs ze dan op onze mooie club.
 
Nogmaals een voorspoedig 2019!
 
Frank Helderman, Michel Lubbinge, Max de Vreede, Daan Voeten, Jan de Vreede

Ledenpas 2019 blijft geldig in 2020!