• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Doe mee aan de KNLTB Zomeravondcompetitie

Gepubliceerd op: 22-01-2019

Wil jij naast de KNLTB Voorjaarscompetitie nog meer competitie spelen? Of wil je wel competitie spelen maar kun je nooit in de weekenden? Of wil je gewoon een keer proberen hoe het is om competitie te spelen? Geef je dan op voor de Zomeravondcompetitie van de KNLTB.

Deze recreatieve competitie speelt zich af op 7 woensdagavonden in mei en juni voor spelers en speelsters vanaf 17 jaar én is geschikt voor alle speelsterktes. De teams worden basis van hun actuele rating per klasse ingedeeld. Elke competitieavond bestaat uit vier dubbels. Dat kan zijn 4x HD OF 4x DD OF 1DD, 1HD en 2x GD. Jouw team moet dus minstens 4 spelers hebben.

Speeldata 2019
De Zomeravondcompetitie wordt gespeeld op zeven woensdagavonden in mei en juni. Er zijn zowel thuis- als uitwedstrijden! De speeldata zijn 15, 22 en 29 mei en 5, 12, 19 en 26 juni.

Interesse?
Geef je dan voor 1 maart op bij Coos en Anita van Meurs, competitie@amvjtennis.nl Er heeft zich al 1 team opgegeven!

Compact Spelen
Voor de Zomeravondcompetitie geldt Compact Spelen: bij 40-40 is het volgende punt direct beslissend voor de game en er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld als laatste ‘set’ bij 1-1 in sets. Winnaar van die tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak dient bij de uitslagen ingevoerd te worden als  (voorbeeld) 10-6 of 11-13.Je hoeft dus niet zoals bij de Australian Open tot 3 uur ’s nachts aan de bak!