• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De MijnKNLTB app verdwijnt per 1 september: Probeer de KNLTB ClubApp!

Gepubliceerd op: 04-09-2018

Tennissers willen de mogelijkheid om al hun (persoonlijke) tennisinformatie te raadplegen vanuit één plek. De bestaande MijnKNLTB app van de KNLTB kan niet in deze behoefte voorzien en verdwijnt per 1 september. De KNLTB heeft hier de KNLTB ClubApp voor ontwikkeld. Inmiddels hebben alle leden met een bij AMVJ bekend e-mailadres een uitnodiging voor de KNLTB ClubApp ontvangen waarin beschreven staat welke stappen je moet ondernemen om de app op je smartphone of tablet te installeren. Nieuwe leden

Kijk voor meer toelichting en uitleg op de functies van de App bij https://support.knltb.club/nl/769-werking-knltb-clubapp

De KNLTB ClubApp maakt het leven van de leden gemakkelijker, want jullie kunnen vanaf je telefoon of tablet eenvoudig het wedstrijdprogramma en de standen en uitslagen van alle KNLTB competities inzien. Ook heb je toegang tot al jouw (persoonlijke) tennisinformatie. Daarnaast kunnen leden heel eenvoudig via de app een baan afhangen of een tennismaatje vinden. Alles vanuit één plek en altijd en overal toegankelijk.

Voor AMVJ biedt de App de mogelijkheid om, naast clubnieuws en evenementen, via pushberichten met jullie te communiceren zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste actuele nieuws.

De KNLTB ClubApp is nog niet af. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het toevoegen van nieuwe functies zoals het inzicht krijgen in alle toernooi-informatie en de mogelijkheid tot het invoeren van uitslagen van de competitie.

MijnKNLTB.nl

Naast het gebruik van de KNLTB ClubApp kun je voor het meest actuele wedstrijdprogramma en de uitslagen en standen van KNLTB competities altijd terecht op MijnKNLTB.nl. Daarnaast vind je daar alle informatie over KNLTB (ranglijst)toernooien, zoals de toernooikalender, geplande wedstrijden, individuele wedstrijdresultaten en toernooi-inschrijvingen. Daarnaast heb je via mijnKNLTB.nl toegang tot jouw persoonlijke tennisinformatie zoals de rating, vind je er KNLTB ranglijsten en kan je spelers, competities en toernooien toevoegen aan jouw favorieten.