• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De KNLTB ClubApp komt er aan

Gepubliceerd op: 22-08-2018

Het is zover! We gaan de KNLTB ClubApp uitrollen onder de leden van AMVJ Tennis. Je ontvangt hiervoor deze week een Uitnodiging. De App is geschikt voor smartphones EN tablets. Uiteraard blijven we jullie ook informeren via de website, de Nieuwsbrief en e-mail, maar de focus ligt vanaf nu op de ClubApp.

App downloaden en activeren
Alle actieve leden staan automatisch geactiveerd voor de ClubApp. Je kunt de ClubApp downloaden via https://app.knltb.club/apps/KNLTB, of direct vanuit de bekende app stores (zoek op KNLTB ClubApp). Je activeert de App met behulp van je KNLTB bondsnummer (staat op je ledenpas) en de 'wachtwoord vergeten' functie. Volg bij de installatie de stappen in de Uitnodigingsmail. Voor meer informatie over de App verwijzen wij graag naar www.knltb.club/app.

De App heeft een aantal voordelen boven de website en de Nieuwsbrief. Zo ontvang je pushberichten (je kunt deze optie bij de instellingen zelf uitzetten) over aanstaande evenementen of andere belangrijke mededelingen, zoals de Algemene Ledenvergadering.

Verder kun je o.a zelf je profielfoto aanpassen en aangeven of je mailadres en telefoonnummer zichtbaar mogen zijn voor andere leden. Daarvoor klik je op de 3 liggende 'streepjes' op de Profielpagina. Maar je kunt via de App ook heel makkelijk iemand uitnodigen om te gaan tennissen.

Als experiment kun je bovendien de banen 4, 5 of 6 de vanaf je telefoon reserveren! Die reservering moet je dan wel altijd bij het Afhangbord bij AMVJ bevestigen voordat je naar de baan gaat. Loop dus niet direct door naar de baan, anders vervalt de reservering en kun je gewoon afgehangen worden.