• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De banen gaan weer open onder strikte voorwaarden

Gepubliceerd op: 09-05-2020

Beste AMVJ-ers, Het is zover! We mogen weer! De banen worden vanaf maandag 11 mei 09.00 uur weer toegankelijk voor alle leden! Uiteraard zijn hier wel strikte voorwaarden aan verbonden. En nog lang niet alles kan en mag zoals we dat gewend waren. En let op: je kunt alleen spelen als je online een baan reserveert. Lees daarom goed wat je moet doen om de AMVJ ClubApp op je smartphone of tablet te installeren.

In deze link naar de KNLTB-website staan alle regels waar we ons aan dienen te houden. https://corona.knltb.nl/knltb-corona-toolbox/verenigingen/aanvullende-richtlijnen-tennis-padel/ 

Als we ons allemaal aan deze regels houden kunnen we hopelijk al snel naar nog meer versoepeling toe, in plaats van dat we genoodzaakt zijn stappen terug te nemen. Uiteraard kun je nog veel meer nalezen en de antwoorden op de meest gestelde vragen bekijken op de websites van de KNLTB, het NOC*NSF, het RIVM en van de Rijksoverheid.

Heb je andere vragen of suggesties? Mail dan naar info@amvjtennis.nl.

Banen alleen online reserveren via de ClubApp!
Op dit moment is het ALLEEN mogelijk online te reserveren via de AMVJ ClubApp. Je kunt 1 dag vooruit reserveren en op de dag zelf tot 1 uur van tevoren. Dus om 14.00 uur kun je een baan reserveren voor 15.00 uur. Reserveren kan niet op de club zelf.

De lesuren van de trainers voor de jeugd- en volwassenenlessen zijn al gereserveerd, dus op deze uren kun je niet spelen op de hiervoor gereserveerde banen.

Heb je de App nog niet op jouw smartphone of tablet geïnstalleerd? Dat doe je op deze manier.

Download de KNLTB ClubApp voor iOS

Download de KNLTB ClubApp voor Android

Nadat de App is geinstalleerd:

1.    Zoek Tennisvereniging AMVJ op via de zoekfunctie.
2.    Kies altijd voor de optie Bondsnummer om in te loggen. Je bondsnummer staat op je ledenpas.
3.    Kies in de App ‘reset mijn wachtwoord’. Check altijd even of deze ingesteld staat op 'Bondsnr.' (bondsnummer van je ledenpas).
4.    Er wordt er een mail verstuurd naar jouw bij de KNLTB geregistreerde e-mailadres. Open de mail. Maak een nieuw wachtwoord aan. Geen mail ontvangen? Kijk dan in je Spambox! Als je een nieuw e-mailadres hebt maar niet meer zeker weet of je dit aan ons hebt doorgegeven, stuurr dan een mail naar ledenadministratie@amvjtennis.nl 
4.    Start de ClubApp opnieuw op met je nieuwe wachtwoord.

Bekijk de Handleiding voor het gebruik van de ClubApp. En bekijk het bericht op de website.

Extra aandachtspunten
Even een paar punten uit de KNLTB-richtlijnen (opgesteld in overeenstemming met NOC*NSF en RIVM) die we als bestuur nog willen benadrukken:

- Er mag buiten training om maar met maximaal twee mensen per baan gespeeld worden. Dat betekent dus geen dubbelspel. De KNLTB bekijkt nog of na 1 juni ook het dubbelspel weer mogelijk wordt.
- Er is tot nader order helaas geen tossavond op de woensdagavond.
- De kantine is gesloten tot in ieder geval 1 juni. Het buitentoilet onder de wenteltrap is wel beschikbaar.
- Als je les hebt, gebruik dan een handschoen om met je vrije hand ballen te rapen en op je racket te verzamelen. De ballen kunnen dan ook de volgende les ook weer gebruikt kunnen worden.
- Gebruik van tennismuur is slechts toegestaan door 1 persoon tegelijk. 

Wij hopen jullie allemaal snel weer te mogen verwelkomen. Dus laten we met z'n allen er op letten dat we de richtlijnen goed naleven en elkaars veiligheid en gezondheid in acht nemen!

Met sportieve groet,

Het bestuur van AMVJ Tennis

Ledenpas 2019 blijft geldig in 2020!