• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Belangrijk nieuws over de Tossavond en Rosmalen

Gepubliceerd op: 08-05-2019

Zie voor meer informatie bij Lees meer. Mededeling 1: Tossavond vanavond GECANCELLED en vanaf volgende week voortaan op donderdagavond. Mededeling 2: ROSMALEN. Op zaterdag 15 juni kun je met AMVJ naar het Grastoernooi van Rosmalen. Om alles tijdig rond te krijgen kun je je nog opgeven tot vrijdag 10 mei aanstaande.

Tossavond naar donderdag
Ajax heeft nu al gewonnen. Vanwege de geringe belangstelling om vanavond te tossen gaat de Tossavond dit keer NIET DOOR. Wij hopen dat het geluk oplevert. De diehard tennissers kunnen uiteraard vanavond gewoon bij AMVJ terecht om een potje te tennissen.
Op woensdagavond start de Zomercompetitie en daardoor zijn er onvoldoende banen vrij voor de Toss. Dus: vanaf volgende week vindt de Tossavond op donderdagavond plaats vanaf 20.00 uur! De bitterballen verhuizen mee.

Rosmalen
Stuur een mail met je eigen naam en de namen van eventuele andere deelnemers (voorwaarde is dat je lid bent van AMVJ) naar secretaris@amvjtennis.nl. Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst, vol=vol. 
Vertrek bij AMVJ om 9 uur, hoe laat we 's avonds terug zijn hangt af van het scoreverloop bij de halve finales en de dubbelfinales. Kosten 45 euro per persoon.