• darkblurbg
    Volg hier het Laatste Nieuws

Feest op 4 januari 2020

Feest op 4 januari 2020

Beste AMVJ-er, Hierbij zijn jullie van harte uitgenodigd voor de Nieuwjaarsreceptie van AMVJ op 4 januari 2020 met o.a. live muziek van The Swinging Solicitors. Het feest is van 16-19 uur. De toespraken zijn kort, aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom!

Openingstijden kantine in december en januari

Openingstijden kantine in december en januari

Op 5 december sluit de kantine om 18.00 uur. Van maandag 16 december tot maandag 6 januari is de kantine gesloten. De Nieuwjaarsreceptie is op zaterdag 4 januari vanaf 16.00 tot 19.00 uur. Vanaf maandag 13 januari gelden weer de normale openingstijden. Kijk bij Lees meer voor alle openingstijden van de kantine in december en januari.

Slottoernooi 27 oktober 2019

Slottoernooi 27 oktober 2019

En alweer scheen de zon; die was ons dit jaar gunstig gezind. Dat gold ook voor de opkomst, de sfeer en de sportieve strijd. Round robin kwam optimaal tot zijn recht: alle deelnemers speelden vier rondes. Er deden evenveel mannen als vrouwen mee, vermoedelijk uniek in onze toernooihistorie.

Slottoernooi op 27 oktober

Slottoernooi op 27 oktober

Beste AMVJ(st)er, volop herfstweer, het einde van het tennisseizoen 2019 nadert met rasse schreden. Hierbij nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan ons traditionele slottoernooi, dat plaatsvindt op zondag 27 oktober.

Nieuw: app-groepen om makkelijker af te spreken

Nieuw: app-groepen om makkelijker af te spreken

Beste AMVJ'er, wij horen regelmatig van nieuwe (maar ook van oudere) leden dat zij best eens met andere tennis(t)ers een balletje willen slaan, maar niet zo goed weten hoe zij met elkaar in contact kunnen komen. Om dit makkelijker te maken willen we graag 3 app-groepen aanmaken (speelsterkte 3-5, 5-7 en 7-9). Je kunt dan in deze app-groep een berichtje plaatsen dat je op een bepaalde dag of tijd graag wil spelen maar nog geen maatje hebt. Indien je graag toegevoegd wilt worden aan de app-groep, kun je je inschrijven via de link in de e-mail die vandaag vanuit info@amvjtennis.nl is verstuurd. Heb je geen e-mail gehad, kijk dan even bij je ongewenste berichten of stuur een berichtje naar secretaris@amvjtennis.nl.

Leer levens redden met een cursus Reanimatie en AED

Leer levens redden met een cursus Reanimatie en AED

Je hoopt het niet mee te maken, maar soms gebeurt het toch. Iemand moet gereanimeerd worden, op het sportveld of daarbuiten. Dan ben je blij als er iemand in de buurt is die weet hoe hij/zij dat moet doen! Leer hoe je moet handelen bij een reanimatie, inclusief gebruik van de AED. De training is op 19 november 2019 van 19.30-21.30 uur in het clubhuis. De cursus wordt betaald door AMVJ. Meld je aan via: secretaris.amvjsport@gmail.com. Doe dit snel, want er is een beperkt aantal plekken!

AMVJ promoot Tennis op sport & cultuur markt Amstelveen

AMVJ promoot Tennis op sport & cultuur markt Amstelveen

Zaterdag 14 september 2019 was er in de bibliotheek van Amstelveen een sport & cultuur markt. Via deze markt konden sport & cultuur verenigingen zich promoten bij een breder publiek. Doelstelling van AMVJ voor deze middag was om meer leden te werven. Volgens standhouders Chantal Helmstrijd, Jack Souisa, Jan de Vreede (links op de foto) en Peter van den Dungen (rechts) was de middag meer dan geslaagd. Er was namelijk ondanks het prachtige weer best veel interesse om eventueel te gaan tennissen bij AMVJ. De verwachting is dan ook dat er volgend jaar zeker nieuwe leden zullen komen uit deze middag. Hoort zegt het voort!

Sponsoropbrengst voor Human Rights Watch

Sponsoropbrengst voor Human Rights Watch

Beste AMVJ-ers, Langs deze weg willen wij (Britt & Chantal) jullie hartelijk danken voor het sponsoren van Human Rights Watch tijdens de clubkampioenschappen. We hopen dat jullie, net als wij, genoten hebben van een week vol tennisplezier. Samen hebben we een bedrag van 130,62 euro opgehaald. Een erg mooi resultaat! Het bedrag zal geïnvesteerd worden in het project ‘Pushing an end to children in detention’. In november zullen wij, in New York gedurende de marathonweek, een cheque aan Stichting Human Rights Watch overhandigen met het totaal opgehaalde bedrag. Hartelijk dank voor jullie bijd…

Hoe werkt de baanverlichting?

Hoe werkt de baanverlichting?

De bediening van de nieuwe baanverlichting is niet voor iedereen even duidelijk. Lees een korte uitleg. Ben je klaar en staat er niemand meer op de baan? Zet de verlichting dan altijd uit. Scheelt weer in de kosten.

Rosmalen 2019: een topuitje! (met zoekplaatje)

Rosmalen 2019: een topuitje! (met zoekplaatje)

Op zaterdag 15 juni reisden ruim 20 AMVJ-ers af naar het grastoernooi van Rosmalen om eens met eigen ogen Kiki Bertens en andere toppers aan het werk te zien. Deelnemer Wanya F. Kruyer Bloemgarten doet verslag. En herken jij de AMVJ-ers in het publiek?

Koen zoekt hulp op zaterdag

Koen zoekt hulp op zaterdag

Ik heb voor het nieuwe seizoen een nieuwe hulp voor in de keuken nodig voor de zaterdag. Je werkt dan van 10 uur tot 19.00 uur. Lijkt je dat leuk en gezellig, meld je dan graag bij Koen via de mail, amvjkantinekoen@hotmail.com.

Ledenpas kwijt of Spoedpas nodig?

Ledenpas kwijt of Spoedpas nodig?

Heb je een vervangende- of spoedpas nodig vanwege verlies of diefstal of een andere dringende reden? Heb je een nieuwe pasfoto aangeleverd via de mail of ClubApp? Dan kun je een nieuwe pas aanvragen via ledenadministratie@amvjtennis.nl.

Uitnodiging voor ALV op 29 mei aanstaande ivm benoeming voorzitter

Uitnodiging voor ALV op 29 mei aanstaande ivm benoeming voorzitter

Beste leden van AMVJ Tennis, Graag nodigen wij jullie uit voor de bijzondere algemene ledenvergadering die zal plaatsvinden op woensdag 29 mei om 20.00 uur op het AMVJ Sportcentrum. Tijdens deze vergadering zal het bestuur voorstellen om Peter van den Dungen te benoemen tot voorzitter van het bestuur van AMVJ Tennis. De agenda voor de vergadering van 29 mei en het verslag van de laatste jaarvergadering van 28 februari 2019 zijn vandaag toegestuurd via e-mail. Tot slot wijzen wij graag nog op de mogelijkheid tot het toesturen van ingekomen stukken die tijdens de vergadering besproken zullen worden. Met vriendelijke groet, namens het bestuur, Max de Vreede, Secretaris

Dinsdag United wint Pubquiz

Dinsdag United wint Pubquiz

De eerste Pubquiz van het seizoen 2019 kende een mooie opkomst met zo'n 30 deelnemers. Na een spannende strijd viel pas na de laatste van de acht rondes de beslissing. Tennisteam 'Dinsdag United' ging er na een shoot-out met de hoofdprijs vandoor: eeuwige roem (tot de volgende quiz althans) en een schaal bitterballen. 'Heb je nog een naam' eindigde nipt als tweede. Het verschil tussen de nummers 3 (Voetbal Veteranen) en 4 (Plan B) was miniem. Team 'Kiki' eindigde als 5e en team 'Bitterballen' beleefde als nummer 6 in ieder geval een gezellige avond. Veel dank ook aan organisatoren Daan Voeten en Sanne Huisman en het team van Koen voor de culinaire omlijsting. Er komt beslist een vervolg!

Tossavond start op 3 april / Toss evening starts on 3rd of April

Tossavond start op 3 april / Toss evening starts on 3rd of April

Op woensdagavond 3 april beginnen we weer met de wekelijkse Tossavond voor senioren. Vanaf 20.00 uur zijn (voorlopig) de banen 1, 2 en 3 gereserveerd voor de Tossers. Bij een grote opkomst wordt er nog een baan extra gereserveerd. Je kunt gewoon komen aanwaaien. Toss evening starts on Wednesday 3rd of April! Our weekly Toss evening starts on Wednesday at 8 pm. You can join the evening whenever you like. Meet other members, expand your network at AMVJ and enjoy a bitterbal afterwards.

Openingstoernooi en Open Dag succesvol verlopen

Openingstoernooi en Open Dag succesvol verlopen

Het Openingstoernooi beleefde op deze zonnige zondag 31 maart een plezierig hoge opkomst met 35 deelnemers. De Open Dag voor de Jeugd trok eveneens veel belangstelling en bij de Open Dag voor Senioren meldden zich 4 nieuwe leden! Vanaf 12.30 uur waren vrijwel alle banen voortdurend bezet door teams van 4 spelers die volgens het Round Robin systeem langzaam maar zeker opschoven naar de finaleronde. Gonny Treu-van der Wal beleefde bij de dames een spectaculaire come back door na enige jaren afwezigheid het Openingstoernooi 'moeiteloos' te winnen. En ons nieuwe lid Jasper van de Lagemaat sloeg direct toe door met de 1e prijs naar huis te gaan. En verder....

Openingstijden kantine vanaf 8 april

Openingstijden kantine vanaf 8 april

Vanwege de start van het tennisseizoen gelden vanaf maandag 8 april de volgende openingstijden van de kantine: maandag 15.30 tot 23.30 (overdag gesloten) / dinsdag 10.00 tot 23.30 / woensdag 10.00 tot 23.30 / donderdag 10.00 tot 23.30 / vrijdag 10.00 tot 13.00 en 15.30 tot 22.00 / zaterdag 8.00 tot 18.30 / zondag 8.00 tot 20.00 / N.B 1. In het weekend en op feestdagen waar geen competitiewedstrijden zijn gepland, is de kantine open van 10.00 tot 16.00. 2. Op Koningsdag 27 april is de kantine gesloten. 3. In de week van 1 april is de kantine overdag nog niet geopend en geldt nog het winterrooster.

Contributies 2019 vastgesteld op ALV

Contributies 2019 vastgesteld op ALV

Op de ledenvergadering van 28 februari 2019 zijn de jaarcontributies voor senioren, studenten en junioren voor 2019 vastgesteld. Bij betaling via automatische incasso geldt een korting van €7,50 per contributiecategorie. De facturen worden deze week verstuurd. De automatische incasso vindt plaats rond 21 maart. Binnenkort worden de ledenpassen verstuurd naar het bij ons bekende huisadres (gewijzigd? Meld het meteen bij info@amvjtennis.nl). LET OP: de nieuwe ledenpas is TWEE jaar geldig. Bewaar hem dus goed. LET OP: het speelrecht loopt van 1 april 2019 t/m 31 maart 2020.

Kantinepersoneel gezocht voor overdag door de week

Kantinepersoneel gezocht voor overdag door de week

Koen en Rodney willen van de zomer doordeweeks weer een aantal dagen overdag de kantine openen met betaalde vrijwilligers. Hiervoor zoeken zij voor de DINSDAG en DONDERDAG nog mensen die het leuk vinden om op beide of een van beide dagen tussen 10.00 en 16.00 uur achter de bar te staan en daar koffie of een broodje klaar te maken. Belangstelling? Stuur dan een mail naar amvjkoen@gmail.com met je telefoonnummer en Koen neemt contact met je op.

Lichten uitdoen

Lichten uitdoen

De verlichting van de kunstgrasbanen zijn niet aangesloten op een tijdklok. Vergeet dus niet het licht uit te doen als je als laatste van de tennisbaan gaat.

Toernooidata 2019

Toernooidata 2019

Ook in 2019 organiseren wij weer de vertrouwde toernooien. Onderstaande data kun je vast in je agenda zetten.

Doe mee aan de KNLTB Zomeravondcompetitie

Doe mee aan de KNLTB Zomeravondcompetitie

Wil jij naast de KNLTB Voorjaarscompetitie nog meer competitie spelen? Of wil je wel competitie spelen maar kun je nooit in de weekenden? Of wil je gewoon een keer proberen hoe het is om competitie te spelen? Geef je dan op voor de Zomeravondcompetitie van de KNLTB.

Nieuwe KNLTB ledenpas wordt meerjaren pas

Nieuwe KNLTB ledenpas wordt meerjaren pas

Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur. We informeren je daarom graag over de KNLTB ledenpas en de toekomst hiervan. In 2019 ontvangen verenigingen voor ieder actief lid een meerjaren ledenpas in plaats van de jaarlijkse ledenpas. In eerste instantie gaat het om een ledenpas met een geldigheid van twee jaar. Na deze periode bekijkt de KNLTB of de ledenpas in de toekomst langer geldig zal zijn. Lees meer.

Nieuw, fysio op de club!

Nieuw, fysio op de club!

Vanaf dinsdag 8 januari kun je elke dinsdag- en donderdagavond tussen 19.30 -21.00 uur bij AMVJ terecht voor vragen, onderzoek en revalidatie van blessures. Loop gerust langs (neem de trap naar boven naast de bar) of meld je aan door te mailen naar Geert van der Heijden, g.heiden@fysioconcept.nl

Een gezond en sportief 2019!

Een gezond en sportief 2019!

Het bestuur van AMVJ Tennis wenst alle leden een voorspoedig, gezond en sportief 2019. Ook nodigen wij jullie graag uit voor de Nieuwjaarsreceptie van AMVJ Sport voor alle AMVJ leden op 6 januari in de kantine van AMVJ van 16.00-19.00 uur. Wat gaan we doen in 2019? We gaan proberen het aantal ‘sociale’ activiteiten te vergroten. Denk aan de Pubquiz of aan een tennisfeest voor jong en oud. Daarvoor zijn wij op zoek naar versterking van de Evenementencommissie. Samen met Koen en Rodney organiseer je dan (eventueel in samenwerking met Voetbal en Tennis) leuke activiteiten voor jong en oud. Interesse? Geef je dan op via info@amvjtennis.nl.

Jubileumboek AMVJ 100 jaar verkrijgbaar bij de bar

Jubileumboek AMVJ 100 jaar verkrijgbaar bij de bar

Op vrijdag 16 november is tijdens een feestelijke receptie het jubileumboek ‘AMVJ 100 Jaar’ gepresenteerd. Dit fraaie boek met veel foto’s geeft een mooi beeld hoe het de AMVJ sinds 16 november 1918 is vergaan (en nu nog vergaat). Ons lid Luc Sunter heeft voor het boek de beeldresearch en -redactie verzorgd. Je kunt het boek kopen aan de bar van ons clubhuis. De prijs bedraagt slechts 10 euro. Nog meer jubileumnieuws bij Lees meer.

Slottoernooi: zonnig, gezellig en geslaagd

Slottoernooi: zonnig, gezellig en geslaagd

De toernooicommissie kijkt terug op een geslaagd jaar. Ook het slottoernooi op 28 oktober jl. verliep in meer dan één opzicht in zonnige omstandigheden. Sportief uitdagend en aangenaam round robinnen leverde een overtuigende mannelijke winnaar op: Allard Heck. Bij de vrouwen bleef de strijd tot de laatste minuten spannend, ten gunste van Mila Wessel. Beiden van harte gefeliciteerd! Tijdens de slotborrel werd de toernooicommissie/Elmy in het zonnetje gezet en nadrukkelijk bedankt voor een succesv

Goede bestemming voor oude tennisballen. Help mee!

Goede bestemming voor oude tennisballen. Help mee!

Na onze oproep voor een goede bestemming voor oude tennisballen kregen wij een enthousiaste mail van ons lid Francesca Deenik, in het dagelijks leven directeur van de Kindercampus King, een basisschool in de wijk Kostverloren in Amstelveen. Sport en bewegen staan daar hoog in het vaandel. Als enige school hebben zij naast 2 lessen gymnastiek van een vakleerkracht ook nog een extra sportblok in de week. Het eigen sportveld kent ook de mogelijkheid van een tennisnet. De school gebruikt dan ook vee

Herfst tenniskamp voor jeugd

Herfst tenniskamp voor jeugd

Vanaf dinsdag 2 oktober tot en met vrijdag 5 oktober zijn de banen 2 & 3 (dinsdag) en de banen 4, 5 & 6 9woensdag, donderdag & vrijdag) van 9-16 uur gereserveerd voor een Herfst tenniskamp voor de jeugd onder leiding van Mayumi Konishi.

Wat te doen met oude tennisballen?

Wat te doen met oude tennisballen?

Dat zullen velen van ons zich vast wel eens afvragen als zij thuis in de schuur kijken of in de tennistas. En misschien heb jij de oplossing wel. Heb jij een idee hoe we oude tennisballen het beste kunnen verzamelen en er een nuttige (her)bestemming aan kunnen geven? Of wil je ons daarbij helpen als vrijwilliger? Laat het ons dan weten via info@amvjtennis.nl.

1e (Super)Tiebreaktoernooi groot succes

1e (Super)Tiebreaktoernooi groot succes

Het tiebreaktoernooi op 2 september jl., een primeur in onze toernooigeschiedenis, was een groot succes. Alles zat mee: een maximaal aantal deelnemers, toevallig mooi verdeeld over de drie dubbelcategorieën, en fantastisch weer. Dankzij een door de toernooicommissie succesvol uitgedokterd systeem stonden alle deelnemers vrijwel continu op de baan en speelden ze tegen veel verschillende spelers. Na de eerste ronde werd besloten om er een supertiebreaktoernooi van te maken. Bleek veel leuker, dus

De MijnKNLTB app verdwijnt per 1 september: Probeer de KNLTB ClubApp!

De MijnKNLTB app verdwijnt per 1 september: Probeer de KNLTB ClubApp!

Tennissers willen de mogelijkheid om al hun (persoonlijke) tennisinformatie te raadplegen vanuit één plek. De bestaande MijnKNLTB app van de KNLTB kan niet in deze behoefte voorzien en verdwijnt per 1 september. De KNLTB heeft hier de KNLTB ClubApp voor ontwikkeld. Inmiddels hebben alle leden met een bij AMVJ bekend e-mailadres een uitnodiging voor de KNLTB ClubApp ontvangen waarin beschreven staat welke stappen je moet ondernemen om de app op je smartphone of tablet te installeren. Nieuwe leden

De KNLTB ClubApp komt er aan

De KNLTB ClubApp komt er aan

Het is zover! We gaan de KNLTB ClubApp uitrollen onder de leden van AMVJ Tennis. Je ontvangt hiervoor deze week een Uitnodiging. De App is geschikt voor smartphones EN tablets. Uiteraard blijven we jullie ook informeren via de website, de Nieuwsbrief en e-mail, maar de focus ligt vanaf nu op de ClubApp.

AMVJ 100 jaar Jubileum T-shirt, bestel 'm nu!

AMVJ 100 jaar Jubileum T-shirt, bestel 'm nu!

AMVJ bestaat dit jaar 100 jaar en dat gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. De bezoekers van het cultureel festival hebben 'm misschien al gezien: het speciale AMVJ 100 jaar Jubileumshirt. Je kunt dit mooie aandenken nu bestellen via de speciale link (zie bij Lees meer). Maar het shirt is zeker ook geschikt voor competitiespelers, jong en oud.

En de winnaars en runners up van de Jeugd Clubkampioenschappen zijn...

En de winnaars en runners up van de Jeugd Clubkampioenschappen zijn...

Onder de bezielende leiding van Jack Souisa en geholpen door enkele ouders vonden verspreid over een aantal middagen en weekenden van 3-15 juli de Jeugd Clubkampioenschappen plaats. Na een wat onwennig begin werd er steeds fanatieker gestreden om de ereplaatsen. Uiteindelijk kwamen de volgende winnaars en runners-up uit de bus (kijk bij Lees Meer).

Dames 17+ Dinsdagochtend kampioen!

Dames 17+ Dinsdagochtend kampioen!

Het Damesteam 17+ is kampioen geworden in de Dinsdagochtendcompetitie 3e klasse. Onder leiding van playing captain Ing Sioe Tan wonnen Maud Rathman, Mila Wessel, Celine Linssen en invalsters Tineke van der Pluijm en Gonny Treu-van der Wal al hun wedstrijden. Proficiat! De kampioenen worden op zaterdag 2 juni gehuldigd bij de afsluitende competitieborrel in de kantine, zo vanaf 17.00 uur.

Voorjaarscompetitie: verkort spelen!

Voorjaarscompetitie: verkort spelen!

Komende week start de Voorjaarscompetitie met nieuwe regels. Er wordt namelijk altijd verkort gespeeld, BEHALVE in de 8&9- en de Zomeravondcompetitie. Daar wordt altijd gebruikgemaakt van een wedstrijdtiebreak in plaats van een derde set én van een winnend punt bij 40-40. Verkort spelen betekent dat bij een 1-1 stand in sets in plaats van een volledige derde set altijd een wedstrijdtiebreak tot en met tien punten (2 punten verschil) volgt. Set 1 en 2 worden dus op de normale manier gespeeld. All

Openingstijden kantine in 2018

Openingstijden kantine in 2018

Vanaf april (met uitzondering van de week van 2-6 april overdag) zijn de openingstijden van de kantine als volgt, mits er voldoende bemensing is. - Doordeweeks open van 10.00 uur tot 23.30 uur. - In het weekend als er competitie is: open vanaf 8.00 uur tot een uur na de laatste wedstrijden. - In de weekeinden van juli en augustus, en op de Paasdagen, met Hemelvaart en de Pinksterdagen: open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Let op: als er deze dagen competitiewedstrijden zijn is de kantine normaal g

Tips van onze groundsman voor onderhoud van de banen

Tips van onze groundsman voor onderhoud van de banen

Van onze (helaas tijdelijke) groundsman Frank Meijer kregen we een aantal zeer nuttige tips om SAMEN de gravelbanen in optimale conditie te houden. De tips worden opgehangen bij het Afhangbord en op de voordeur van de kantine. Je leest ze ook bij Lees meer. Wees sportief en leef deze regels na, met name wat het juiste schoeisel betreft en het slepen en repareren van de banen. Veel plezier dit gravelseizoen en succes in de competitie!

Sponsor een nieuwe tafel in de kantine

Sponsor een nieuwe tafel in de kantine

De Kantine Commissie, bestaande uit vertegenwoordigers van de vier AMVJ verenigingen, heeft een ontwerp gemaakt om het Clubhuis dit voorjaar opnieuw te gaan inrichten. De picknicktafels worden daarbij vervangen door nieuwe teamtafels en door een aantal statafels. Ook komt er 1 grote lees/stamtafel. In totaal gaat het om ca. 15 nieuwe tafels; uiteraard met bijbehorende banken, stoelen en barkrukken. Het bestuur van Stichting AMVJ Sportcentrum (uitbater en beheerder van het clubhuis) lijkt het een

AMVJ is op zoek naar historische documenten

AMVJ is op zoek naar historische documenten

In het kader van het 100 jarig jubileum van AMVJ is het organisatiecomite op zoek naar personen die in het bezit zijn van documenten, foto’s etc. die interessant (kunnen) zijn voor het uit te brengen jubileumboek. Op e-mailadres AMVJ100jaar@amvj.nl kan men aangeven welke zaken men in bezit heeft.

Nieuw Afhangbord

Nieuw Afhangbord

Afgelopen week is een nieuw Afhangbord geplaatst. Afhangen gaat als volgt. Druk op Start. Kies Baan afhangen. Haal de spelerspassen (minstens 2) door de kaartlezer aan de rechterkant van het scherm. Houd daarbij de magneetstrip aan de linkerkant van de lezer. Kies Alle vrije banen en kies dan een baan. Bevestig je keuze. Voor het enkelspel is de speelduur ingesteld op 55 minuten, voor een dubbel op 60 minuten. Vanaf afgelopen maandag kan alleen nog op de banen 7 en 8 gespeeld worden.

LED verlichting bij AMVJ!

LED verlichting bij AMVJ!

De gemeente Amsterdam heeft besloten onze bestaande verlichting van de 8 tennisbanen om te bouwen naar LED verlichting. Het lichtplan gaat uit van 4 nieuwe en 4 bestaande lichtmasten waarop in totaal 20 nieuwe OptivisionLed sportveldverlichtingsarmaturen worden gemonteerd. De gemiddelde verlichtingssterkte over het totale oppervlak zal bij oplevering ca. 300-350 lux bedragen, hetgeen voldoet aan de aanbevelingen van de KNLTB voor zowel nationaal en regionaal wedstrijdtennis.

Nora Kouwenhoven en Dirk Wepster winnaars Slottoernooi 2017

Nora Kouwenhoven en Dirk Wepster winnaars Slottoernooi 2017

Nora Kouwenhoven ("ik gewonnen?") en Dirk Wepster zijn de winnaars van het Slottoermooi 2017. Onder uiteindelijk prima omstandigheden met slechts 20 minuten regen verzamelden zij de meeste punten volgens het altijd verrassende Round Robin systeem. Van harte gefeliciteerd en weer veel dank aan de Toernooicommissie (i.c. Elmy Buys) voor de organisatie. Bij deze meteen een herhaalde oproep om je op te geven (info@amvjtennis.nl) voor de Toernooicommissie om de toernooikalender volgend jaar weer wat

Tip van groundsman Frank over slepen

Tip van groundsman Frank over slepen

De grove korrel die nu op de banen ligt levert hinder op maar levert uiteindelijk perfecte gravelbanen op. Er zit nu veel lucht tussen de gravelkorrels. Als het hard regent duwt het water de lucht weg. Die lucht moet ergens naar boven. De lijnen zijn dan de plekken waar dat het makkelijkst kan (daaronder is het immers droog). Dus de ontsnappende lucht duwt de lijnen eruit. Het advies is daarom om alleen te slepen als dat echt nodig is en ALLEEN IN DE LENGTERICHTING. Dat ontlast de lijnen. Ondert

Onderhoud gravelbanen

Onderhoud gravelbanen

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben is de gemeente bezig met het herstel van de belijning op de gravelbanen. Daardoor zijn mogelijk niet alle banen beschikbaar. Waarschijnlijk zijn de werkzaamheden morgen klaar. Bel anders even naar de kantine over de stand van zaken. Zie bij Contact voor het telefoonnummer.

Zonnepanelen op dak AMVJ Sportcentrum

Zonnepanelen op dak AMVJ Sportcentrum

Ons aller AMVJ Sportcentrum gaat verduurzamen! Dit is te danken aan 119 zonnepanelen die Sportief Opgewekt deze week op het dak van ons centrum heeft geinstalleerd. Door de zonnepanelen bespaart AMVJ elk jaar bijna 35.000 kWh grijze stroom. Dit komt jaarlijks neer op zo’n 19.500 kg minder CO2-uitstoot in de lucht. Als we niet zouden verduurzamen, maar wel deze uitstoot wilden compenseren, hadden we 3,5 voetbalveld vol moeten planten met volwassen eiken.

Nieuws over het clubhuis

Nieuws over het clubhuis

Even een tussenstand over de kantine. - Openstelling kantine: vanaf volgende week maandag is de kantine ook overdag op maandag t/m donderdag weer geopend vanaf 10.00 uur. Voor de vrijdag is nog geen oplossing gevonden. - Via het emailadres idee@amvj.nl kunnen de leden al hun ideeën over de definitieve inrichting van de kantine doorgeven; er zal hiervoor ook een fysieke ideeënbus in het clubhuis geplaatst worden; - Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de herbestrating van het benedenterras;

Cashless betalen + gratis snel internet

Cashless betalen + gratis snel internet

Vanaf heden kan in de kantine alleen nog CASHLESS (pin) betaald worden. Namens Koen en Rodney alvast bedankt voor de medewerking. Verder kunnen alle bezoekers van het clubhuis nu in en om het gebouw gratis gebruik maken van AMVJ Wifi via de nieuwe snelle glasvezelkabel. Je kunt inloggen zonder wachtwoord. Kijk voor meer info over ons clubhuis op: http://www.amvj.nl/amvjsportcentrum/nieuws.php

Alle kampioenen van de Voorjaarscompetitie gefeliciteerd!

Alle kampioenen van de Voorjaarscompetitie gefeliciteerd!

In de Voorjaarscompetitie Noordwest zijn de volgende teams van AMVJ kampioen geworden. 3e klasse zondag: Daan en Stijn Voeten, Cameron Alexander, Felix Peters, Willem Dorst en Kent de Bruin. 4e klasse zaterdag gemengd: Iris Brandenburg, Fenna Boon, Lisanne Molenaar, Jeroen de Liefde, John Braber en Teun Schriemer 3e klasse gemengd 35+: Jan de Vreede, Geo van Dijk, Coos van Meurs, Anita van Meurs, Mary-Ann de Vos, Caroline Ingwersen Namens het bestuur en de competitieleiding allemaal hartelijk