• darkblurbg

Jong geleerd, oud gedaan

Als je jong leert tennissen, heb je daar je hele leven plezier van. Bij AMVJ vinden wij Jeugdtennis dan ook heel belangrijk. Naast deelname aan de jeugdcompetities organiseert onze club daarom ook groepsjeugdlessen en allerlei andere jeugdactiviteiten.

Meer weten over Jeugdtennis bij AMVJ? Neem dan contact op via info@amvjtennis.nl. Meer informatie over aanmelden en de contributie lees je hier.

Competitie spelen

Er zijn 2 jeugdcompetities:
1.      Lees meer over de Tenniskids competitie - jeugd 4 t/m 12 jaar
2.      Lees meer over de KNLTB Najaarscompetitie – jeugd 11 t/m 17 jaar

Juniorencompetitie 4 t/m 17 jaar

De jeugd t/m 14 (U14) en t/m 17(U17) jaar speelt in de Juniorencompetitie van de KNLTB. Voor de Juniorencompetitie is alleen inschrijving met een team (jongens, meisjes of gemengd) mogelijk. Er zijn minimaal 4 spelers nodig om een team te kunnen vormen.

De Najaarscompetitie is voor jeugdleden van 11 tot en met 17 jaar die graag op de tennisbaan staan! Of je nu net begonnen bent of juist wat meer uitdaging zoekt op de baan, er is voor iedereen wat te doen!

Inschrijven

Doe mee en schrijf je in vóór donderdag 27 juni 2019. LET OP: Wij zijn gebonden aan een deadline voor het aanmelden van teams bij de KNLTB, daarom kunnen inschrijvingen na deze deadline niet meer meegenomen worden.

De trainers zullen een indeling maken die bij jouw niveau en leeftijd past. Uiteraard houden zij er dan rekening mee wie je graag in 1 team zou willen spelen.

Speeldagen

De gele competitie wordt gepeeld op de zondagen 15, 22, 29 september en 6, 13, 20 en 27 oktober 2019. Je kunt je opgeven voor een Gemengd Dubbel team, een Jongens team of een Meisjesteam.  Op zaterdag kun je alleen meedoen als Gemengd Team in de categorie 11 t/m 17 jaar.

Er wordt gespeeld volgens het compact systeem. De teams dienen te worden begeleid door een volwassene die op de hoogte is van de invulling van het wedstrijdformulier en de reglementen en de puntentelling volgens het compact systeem.

Kosten

De eigen bijdrage aan de competitie per speler is:
Geel (U14) € 12,50
Geel (U17) € 15,-