• darkblurbg

Jong geleerd, oud gedaan

Als je jong leert tennissen, heb je daar je hele leven plezier van. Bij AMVJ vinden wij Jeugdtennis dan ook heel belangrijk. Naast deelname aan de jeugdcompetities organiseert onze club daarom ook groepsjeugdlessen en allerlei andere jeugdactiviteiten.

Meer weten over Jeugdtennis bij AMVJ? Neem dan contact op via info@amvjtennis.nl. Meer informatie over aanmelden en de contributie lees je hier.

Juniorencompetitie 11 t/m 17 jaar

De KNLTB Junioren competitie is vernieuwd; deze is beter afgestemd op de wensen van jou en je leeftijdsgenoten. De vernieuwde Junioren competitie zorgt onder andere voor een kortere speeldag, minder lange wachttijden tussen je partijen en de mogelijkheid van het spelen van een mixpartij in de gemengde competitie. 

De Junioren competitie bestaat in 2020 uit de:

  • Junioren competitie 11 t/m 14 jaar
  • Junioren competitie 13 t/m 17 jaar

Wil je meer informatie over de opzet en spelregels van de Juniorencompetitie? Klik dan hier

Voor de Juniorencompetitie is alleen inschrijving met een compleet team mogelijk. Bij AMVJ spelen we alleen met gemengde teams van jongens en meisjes. Er zijn minimaal 4 spelers nodig om een team te kunnen vormen. De teams dienen te worden begeleid door een volwassene die op de hoogte is van de invulling van het wedstrijdformulier en de reglementen en de puntentelling volgens het compact systeem.

Inschrijven en kosten Juniorencompetitie 11 t/m 17 jaar

Geef je hier op voor de Juniorencompetitie. De inschrijving voor de Najaarscompetitie 2020 sluit op 28 juni 2020. De eigen bijdrage voor deelname aan de competitie bedraagt per speler 15 euro.

Speeldagen