• darkblurbg

De nieuwe Evenementencommissie heeft er zin in en gaat met volle kracht vooruit. Dit kun je de komende maanden verwachten!

Lisanne Molenaar
Anouk Rosman
Patricia Scholte ter Horst

PUBQUIZ 22 juni
Het eerstvolgende evenement is de PUBQUIZ op vrijdag 22 JUNI, 20.00 uur, als opwarmer voor de Clubkampioenschappen. Om een beeld te krijgen van de opkomst zou het wel fijn als je vooraf even aankondigt dat je meedoet, alleen of als team. Stuur daarvoor een mailtje naar evenementen@amvjtennis.nl. maar je kunt ook op de avond zelf binnenlopen en meedoen!

Noteer deze data alvast in je agenda. Wil je meehelpen bij het organiseren van een evenement of heb je een suggestie voor een leuke activiteit? Mail dan naar evenementen@amvjtennis.nl

Datum Wat gaan we doen?  Waar? Hoe laat?  Aanmelden
Zaterdag
2 juni
Competitieborrel met hapjes en drankjes voor ALLE competitieteams. Eventuele kampioenen worden tijdens de borrel gehuldigd.
Maar de borrel staat (tegen een kleine bijdrage) open voor IEDEREEN, dus ook voor niet-competitiespelers.
Moedig onze zaterdagteams aan en steek de zondagteams een hart
onder de riem voor hun wedstrijden op zondag 3 juni. 
Clubhuis Vanaf 16.30 uur evenementen@amvjtennis.nl
Vrijdag
22 juni
Pubquiz voor jong en oud, rijp en groen!
De vorige pubquiz was al een succes, deze belooft nog mooier te worden. Neem het op tegen andere AMVJ-ers of neem een vriend/vriendin mee. Ook de andere AMVJ verenigingen doen waarschijnlijk mee. Dat belooft dus een drukke avond te worden!
Clubhuis Vanaf 20.00 uur evenementen@amvjtennis.nl
         
Meer nieuws?

Houd voor meer nieuws over onze evenementen deze website in de gaten, en de Nieuwsbrief.

Geen Nieuwsbrief of mail ontvangen? Dan is hij mogelijk in je spambox beland. Of wij hebben niet het juiste mailadres. Geef adreswijzigingen maar ook andere wijzigingen (telefoonnummer bijvoorbeeld) daarom altijd door aan ledenadministratie@amvjtennis.nl.

     
 

En dan hebben we natuurlijk ook nog onze 'gewone' Toernooien. Kijk daarvoor op de Toernooien pagina.