• darkblurbg

Wij zijn natuurlijk blij met deze voorzichtige verlichting van de ‘Corona maatregelen’. Dankzij dit besluit kunnen we nu in ieder geval met de jeugdlessen van start. Om dat zo veilig mogelijk te kunnen doen, is de volgende procedure opgesteld.

Neem de social distancing regels goed in acht
Ook Voetbal en Hockey gaan weer met de jeugd aan de slag. Het kan dus toch nog behoorlijk druk worden op ons sportpark. Neem de social distancing regels daarom goed in acht! Voor alle volwassenen, ouders en jongeren van 12 t/m 18 jaar geldt dat zij minstens 1,5 meter afstand bewaren.

Ga als ouder of senior ook niet toch een potje tennissen. De gemeente gaat namelijk actief controleren of iedereen zich aan de regels houdt. Zo niet, dan kan de gemeente besluiten om het sportpark opnieuw op slot te doen.

Met welke algemene maatregelen moeten kinderen en ouders rekening houden?

  • Leenrackets mogen niet rouleren en worden na gebruik meteen gedesinfecteerd.
  • Volg altijd de instructies van de leraar op.
  • Houd je aan de aangegeven looproutes.

  • Neem je eigen bidon met water en een handdoek mee. Je kunt ook een handschoen dragen om de ballen mee te rapen.
  • Ga voor het sporten thuis naar het toilet. Alleen in uiterste nood kan het toilet op de vereniging worden gebruikt. Spreek hiervoor de leraar aan.
  • Ga op en naast de baan niet dicht bij elkaar zitten (bankje of stoelen) of staan.
  • Geef geen high fives.
  • Wissel van baanhelft altijd met de klok mee.
  • Maak geen gebruik van de scoreborden op de baan.

Kantine blijft gesloten
Ons sportpark is voorlopig alleen open voor de jeugd. De kantine blijft gesloten tot minimaal 22 mei. Neem daarom zelf water of iets anders te drinken en iets te eten mee naar AMVJ.

Ouders mogen niet bij de training aanwezig zijn
Ouders en broertjes/zusjes (voor zover zij zelf niet ook les hebben) mogen niet aanwezig zijn bij de training. Wij verzoeken alle ouders dan ook nadrukkelijk om niet rondom de banen te gaan zitten of staan terwijl hun kinderen les hebben.
Ouders kunnen hun kind afzetten bij de ingang van ons sportpark. De leraren begeleiden de kinderen na afloop van de les naar het toegangshek waar zij dan weer kunnen worden opgehaald.

Let op foutparkeren
Kom je met de auto? Let dan goed op het parkeerverbod op het grasveld rechts van de hoofdingang! De boete voor fout parkeren bedraagt 195 euro!

Tip: kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar de sportaccommodaties. Daarmee ontlasten we het openbaar vervoer.