• darkblurbg

Je kunt je hier online inschrijven voor de Voorjaarscompetitie 2020. Je ontvangt een ontvangstbevestiging via de mail. De inschrijving sluit 15 december 2019! 

De inschrijfmogelijkheden bij AMVJ vind je in “Competitiesoorten Voorjaar 2020”. De speeldata en inhaaldagen van de Voorjaarscompetitie vind je hier.

Nadere informatie ook op: www.knltb.nl/tennissers/competitie/voorjaarscompetitie/. Hier vind je ook informatie over invallen in een ander team c.q. het aanvragen van dispensatie. Geef vervanging van buiten het team wel door aan de competitieleiding. Het is niet toegestaan meer dan éénmaal in te vallen in een hoger team, hoewel het begrip hoger nu ruimer is geformuleerd.

De indeling van teams over de voor AMVJ beschikbare plekken per categorie gebeurt uitsluitend op basis van de teamsterkte. Deze wordt door ons bepaald aan de hand van de ranking van de vier sterkste spelers per team (mits uiteraard het inschrijfformulier is ontvangen). Hierbij geldt de sterkte zoals op de individuele spelerspas voor het seizoen 2020 staat vermeld. We proberen natuurlijk daarbij zoveel mogelijk mensen naar wens in te delen.

We gaan ervan uit dat je je uiterste best doet om daadwerkelijk alle wedstrijddagen te spelen. Als je van tevoren weet, dat je op bepaalde speeldagen niet beschikbaar bent, probeer dan TIJDIG zelf in overleg met je team een invaller te vinden. Stel eventueel het team wat ruimer samen. Dit bespaart de captain (en ons) veel e-mailen en bellen.

Verder zal de competitieleiding variabele begintijden hanteren, zowel op zaterdag als zondag.

Het is ook mogelijk om je op te geven als reservespeler. Afgelopen jaar is weer gebleken dat reservespelers hard nodig zijn! Het opgeven als reservespeler houdt geen verplichting in. Alleen zal je per email benaderd worden, of je op een bepaalde datum zou kunnen invallen. We streven er naar een zo groot mogelijk bestand van potentiële invallers te vormen om daarmee de aanvoerders te ondersteunen bij het zoeken naar vervangers.

Er wordt ook dit voorjaar de mogelijkheid aangeboden voor competitietrainingen bij Carli, Jack en Sander. Je betaalt dan zelf de kosten voor de competitietraining. In verband met de noodzakelijke baanreserveringen vernemen we graag of je individueel of als team interesse hebt in competitietrainingen. Stuur hiervoor een mail naar competitie@amvjtennis.nl.

De competitiebijdrage per team is in overleg met het bestuur wederom vastgesteld op € 50,- (exclusief de bijdrage voor de ballen; excl. eventuele competitietraining). Iedere speler/ster, die zich opgeeft voor de competitie, verklaart akkoord te gaan met de regeling betreffende het gebruik van de competitieballen. Eventuele boetes dienen door het team zelf te worden te worden voldaan.

Met vriendelijke groet,
Anita en Coos van Meurs

Competitieleiding AMVJ Tennis