• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
De indeling van de Najaarscompetitie 2018 is bekend. AMVJ neemt deel met 7 teams. De deelnemers krijgen nog nadere informatie van de Competitieleiding over de betaling van het deelnamegeld, aanvangstijden van de thuiswedstrijden, etcetera.

Bekijk de indeling van KNLTB najaar Landelijk 2018 en KNLTB najaar 8&9 Landelijk op MijnKNLTB.nl. De indeling van de Groene competitie voor de Jeugd is hier ook aan toegevoegd. Klik hier voor meer informatie over de indeling van de Groene competitie en de Kia World Tour.

Bekijk de indeling 

 

De Voorjaarscompetitie is nog maar net afgelopen en het is nu al weer tijd om je in te schrijven voor de Najaarscompetitie 2018! De speeldagen zijn terug te vinden in Data najaarscompetitie 2018. De inschrijfmogelijkheden bij AMVJ kun je terugvinden in “Competitiesoorten najaar 2018”.

Inschrijven kan uitsluitend via het Inschrijfformulier. De competitiebijdrage bedraagt per team € 50,- (excl. kosten ballen). Eventuele boetes komen voor rekening van het desbetreffende team.

Let goed op dat je ALLE gegevens van jou en je teamleden invult. Je kunt je ook opgeven als reservespeler of aangeven dat je nog een team zoekt om mee te doen. Bestaande teams hebben in principe voorrang (teamsamenstelling moet dan grotendeels intact zijn). Nieuwe teams komen op eventueel op een wachtlijst. Zie ook de Toelichting.

De inschrijving sluit zondag 17 juni 2018!

Speeltijden thuiswedstrijden
Let op: Ook nu maken wij weer gebruik van variabele begintijden op zaterdag en zondag. Er mag tussen 9.00-13.30 uur worden begonnen. Wij starten op zaterdag in principe niet voor 10.00  ‘s ochtends.

Van de teams wordt verwacht dat de spelers minimaal 5 van de 7 speeldagen beschikbaar zijn. Wij vragen jullie ook om je bij voorkeur met minimaal 6 teamleden in te schrijven. Daarnaast behoudt de CL zich het recht voor om teams kleiner dan 6 personen aan te vullen, uiteraard in overleg en rekening houdend met niveau en leeftijd.

Indeling van teams door de KNLTB
In tegenstelling tot de Voorjaarscompetitie is de Najaarscompetitie landelijk georganiseerd. De KNLTB probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de reisafstanden maar het kan dus zijn dat je iets verder moet spelen dan normaal dan in de Voorjaarscompetitie.

De competitiesoorten in de Najaarscompetitie 2018 worden op basis van ploeggemiddelden ingedeeld in klassen. Bij het indelen wordt uitgegaan van de actuele rating van de spelers op het moment van inschrijving (peildatum 1 juli 2018).

Met sportieve groet,

 Competitieleiding AMVJ Tennis,

Anita en Coos van Meurs

competitie@amvjtennis.nl