• darkblurbg

Bij AMVJ vinden vrijwel alle jeugdwedstrijden op zondag plaats. Bij uitwedstrijden bij andere verenigingen kan dat anders zijn. In de voorjaars- en herfstvakantie wordt er geen competitie gespeeld.

Kinderen t/m 7 jaar spelen in de Rode competitie. In de Rode Competitie speel je ongeveer 1 uur allerlei tennisvormen.

Kinderen van 8 t/m 11 jaar spelen in de Oranje competitie. In de Oranje competitie speel je 2 tot 2 ½ uur.

De Groene competitie is voor kinderen van 10, 11 en 12 jaar. Je speelt 4 enkelpartijen en 2 dubbels. Een team moet uit minstens 4 en maximaal 6 spelers bestaan. Een team kan  een jongens, meisjes of gemengd team zijn. De teams dienen te worden begeleid door personen die op de hoogte zijn van de reglementen en de puntentelling volgens het compact systeem. Afhankelijk van de club waartegen je speelt beginnen de wedstrijden tussen 8.30-12.00 uur.

De jeugd t/m 14 (U14) en t/m 17(U17) jaar speelt in de Junioren competitie (voorheen Gele competitie). Voor de Juniorencompetitie is alleen inschrijving met een team (jongens, meisjes of gemengd) mogelijk. Er wordt gespeeld volgens het compact systeem. De teams dienen te worden begeleid door personen die op de hoogte zijn van de invulling van het wedstrijdformulier en de reglementen en de puntentelling volgens het compact systeem.

Voor deelname aan de competitie wordt een eigen bijdrage per speler gevraagd:
Rood 5,- / Oranje 7,50 / Groen 10,- / Geel (U14) 12,50 / Geel (U17) 15,-