• darkblurbg
    Wij hebben nog plaats voor competitieteams op zondag

Competitietennis bij AMVJ

Bij AMVJ kun je zowel bij de jeugd als bij de senioren competitie spelen. De senioren spelen in de KNLTB Voorjaarscompetitie (Noordwest) en de Najaarscompetitie. Er kan gespeeld worden op dinsdagochtend, donderdag- en vrijdagavond en op zaterdag en zondag. Met name op zondag is er nog plek voor enkele senioren competitieteams.

Met de jeugd spelen wij in de KNLTB Jeugdcompetitie en in de World Tour en Groene competitie. Op de woensdagen nemen wij deel aan de zgn. Groene competitie. Op zondagochtend wordt maandelijks gespeeld in de World Tour (Rood en Oranje).

Kijk ook bij Voorjaarscompetitie of Najaarscompetitie voor meer informatie.

Overige informatie

Meer informatie over (het verloop van) de vrijdag-, zaterdag- en zondagcompetities vind je op de KNLTB-website

Beperkt vrij spelen op competitiedagen
Tijdens competitiedagen - woensdag- en vrijdagmiddag (vanaf 16.00 uur) en in het weekend - zijn de mogelijkheden voor recreatief spelen beperkt. In principe zijn de banen 7 en 8 altijd beschikbaar voor vrij spelen. Op zondag zijn er meer mogelijkheden voor vrij spelen dan op zaterdag, omdat slechts op 4 zondagen op een beperkt aantal banen seniorencompetitie wordt gespeeld. Op zondagochtend wordt ook de World Tour voor de jongste jeugd gespeeld. Bekijk daarom vooral de baanindeling competitiedagen voor de beschikbaarheid van banen op competitiedagen.

Baanindeling competitiedagen
Bekijk voor een goed inzicht in de speelmogelijkheden in het weekend de baanindelingen voor de seniorencompetitie en de mededelingen over de World Tour Rood en Oranje voor de jongste jeugd.

Uitslagen en standen
Kijk voor uitslagen en standen op de website van de KNLTB. Ons verenigingsnummer is 00851. De competitie is Voorjaarscompetitie Noordwest 2016. Bij Afdeling kun je ook het nummer van jouw competitie invullen.