• darkblurbg
    Wij hebben nog plaats voor competitieteams op zondag

Competitietennis bij AMVJ

Bij AMVJ kun je zowel bij de jeugd als bij de senioren competitie spelen. De senioren spelen in de KNLTB Voorjaarscompetitie en de Najaarscompetitie. Er kan gespeeld worden op dinsdagochtend, woensdagavond, donderdag- en vrijdagavond en op zaterdag en zondag. Met name op zondag is er nog plek voor senioren competitieteams.

Met de jeugd spelen wij in de KNLTB Tenniskids en Juniorencompetitie. Wedstrijddagen zijn woensdagmiddag en zaterdag- en zondagochtend.

Kijk ook bij Voorjaarscompetitie 2020 of Najaarscompetitie voor meer informatie.

Overige informatie

Meer informatie over (het verloop van) de verschillende competities vind je op de KNLTB-website

Beperkt vrij spelen op competitiedagen
Tijdens competitiedagen zijn de mogelijkheden voor vrij spelen beperkt. Zaterdag is de drukste competitiedag van 9-18 uur. Doorgaans zijn de banen 7 en 8 wel altijd beschikbaar voor vrij spelen. Op zondagochtend wordt ook competitie gespeeld door de jongste jeugd tot circa 12.00 uur. Kijk daarom vooral bij Laatste Nieuws voor de beschikbaarheid van banen op competitiedagen.

Uitslagen en standen
Kijk voor uitslagen en standen op de website van de KNLTB of op je eigen ClubApp. Ons verenigingsnummer is 00851. Wij spelen in de regio IJmond. Bij Afdeling kun je ook het nummer van jouw competitie invullen.