• darkblurbg
    Wij hebben nog plaats voor competitieteams op zondag

Competitietennis bij AMVJ

Bij AMVJ kun je zowel bij de jeugd als bij de senioren competitie spelen. De senioren spelen in de KNLTB Voorjaarscompetitie (Noordwest) en de Najaarscompetitie. Er kan gespeeld worden op dinsdagochtend, donderdag- en vrijdagavond en op zaterdag en zondag. Met name op zondag is er nog plek voor enkele senioren competitieteams.

Met de jeugd spelen wij in de KNLTB Jeugdcompetitie en in de World Tour en Groene competitie. Op de woensdagen nemen wij deel aan de zgn. Groene competitie. Op zondagochtend wordt maandelijks gespeeld in de World Tour (Rood en Oranje).

Kijk ook bij Voorjaarscompetitie of Najaarscompetitie voor meer informatie.

Overige informatie

Meer informatie over (het verloop van) de vrijdag-, zaterdag- en zondagcompetities vind je op de KNLTB-website

Beperkt vrij spelen op competitiedagen
Tijdens competitiedagen zijn op dinsdagmiddag, woensdagmiddag, donderdagavond, vrijdagmiddag en -avond (vanaf 16.00 uur) en in het weekend de mogelijkheden voor vrij spelen beperkt. Zaterdag is in principe altijd de drukste competitiedag van 9-18 uur. Doorgaans zijn de banen 7 en 8 wel altijd beschikbaar voor vrij spelen. Op zondagochtend wordt ook competitie gespeeld door de jongste jeugd tot circa 12.00 uur. Kijk daarom vooral bij Laatste Nieuws voor de beschikbaarheid van banen op competitiedagen.

Uitslagen en standen
Kijk voor uitslagen en standen op de website van de KNLTB of op je eigen ClubApp. Ons verenigingsnummer is 00851. Wij spelen in de regio IJmond. Bij Afdeling kun je ook het nummer van jouw competitie invullen.