• darkblurbg
    Op zondag is, in overleg, nog plaats voor enkele seniorenteams

Bij AMVJ kun je zowel bij de jeugd als de senioren competitie spelen. De senioren spelen in de KNLTB Voorjaarscompetitie (Noordwest) en de Najaarscompetitie. Met de jeugd spelen wij in de KNLTB Jeugdcompetitie en in de World Tour en Groene competitie.

LET OP: op zondag is nog plaats voor enkele senioren competitieteams.

Senioren

Meer informatie over de mogelijkheden en het verloop van de dinsdagochtend, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond en de zaterdag- en zondagcompetitie vind je op de KNLTB-website

Jeugd

Op vrijdag spelen er drie teams in de KNLTB Jeugdcompetitie. Op de woensdagen nemen wij deel aan de zgn. Groene competitie. Op zondagochtend wordt maandelijks gespeeld in de World Tour (“rood en oranje”). Aan deelname zijn geringe kosten verbonden.

Overige informatie

Tijdens competitiedagen zijn de mogelijkheden voor recreatief spelen beperkt. In principe zijn de banen 7 en 8 altijd beschikbaar. Op zondag zijn er meer mogelijkheden voor vrij spelen dan op zaterdag, omdat dan slechts een beperkt aantal teams thuiswedstrijden speelt. Op zondagochtend wordt door de jongste jeugd competitie gespeeld tot circa 12 uur.

Kijk voor een goed inzicht in de speelmogelijkheden in het weekend op de wekelijks op de website gepubliceerde baanindelingen voor de seniorencompetitie en op de mededelingen over de Worldtour Rood en Oranje voor de jongste jeugd.