• darkblurbg

Je kunt je hieronder opgeven voor de Groepslessen voor de jeugd in 2020. Velden met een * zijn verplicht. Vergeet niet om op de knop Inschrijven te klikken. Na het verzenden ontvang je een bevestiging.

Jack en Carli maken uiteindelijk een zo goed mogelijke indeling.

Hoe gaan wij de groepslessen aanpakken?
Je kunt je opgeven voor 16 of 32 groepslessen. De prijs voor 16 lessen is 175 euro en voor 32 lessen 262,50 euro (bij 32 lessen krijg je dus 2 maal per week les). De ouders ontvangen voor de groepslessen een aparte factuur.

Na inschrijving krijg je zo snel mogelijk te horen op welke dag en uur je bent ingedeeld. Uiteraard houden wij er bij de indeling rekening mee of er meerdere kinderen uit een gezin les hebben. Verder gaan wij ervan uit dat de groepslessen (16 keer of 32 keer) doorgaan tot na de zomervakantie. 

Welke uren en banen zijn gereserveerd voor groepslessen?
De jeugd t/m 12 jaar krijgt les op de banen 1-3. De jeugd van 13 t/m 18 jaar krijgt les op de banen 4 en 6. Op die manier kan iedereen op de juiste manier afstand houden van elkaar.

De trainers passen hun trainingsvormen aan de afstandsregels aan. Dat betekent o.a. dat zij tijdens de lessen minimaal 1,5 meter afstand houden, dat de kinderen geen ballen met de handen mogen aanraken (advies hierin is 1 plastic handschoen dragen) en dat leraren de banen vegen.

Kantine blijft gesloten
Ons sportpark is voorlopig alleen open voor de jeugd. De kantine blijft gesloten tot minimaal 22 mei. Neem daarom zelf water of iets anders te drinken mee naar AMVJ.

Ouders mogen niet bij de training aanwezig zijn
Ouders en broertjes/zusjes (voor zover zij zelf niet ook les hebben) mogen niet aanwezig zijn bij de training. Wij verzoeken alle ouders dan ook nadrukkelijk om niet rondom de banen te gaan zitten of staan terwijl hun kinderen les hebben.
Ouders kunnen hun kind afzetten bij de ingang van ons sportpark. De leraren begeleiden de kinderen na afloop van de les weer naar het toegangshek waar zij dan weer kunnen worden opgehaald.

Let op foutparkeren
Kom je met de auto? Let dan goed op het parkeerverbod op het grasveld rechts van de hoofdingang! De boete voor fout parkeren bedraagt 195 euro!

Tip: kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar de sportaccommodaties. Daarmee ontlasten we het openbaar vervoer.