• darkblurbg
    Leuk dat je lid wilt worden!
  • darkblurbg
    6 gravelbanen en 2 all weather banen
  • darkblurbg
    Kom eens kijken bij de jeugd op woensdagmiddag of op zondagochtend

Ben je op zoek naar een tennisvereniging waar recreatief tennissen voor jong en oud centraal staat? Maar waar je ook competitie kunt spelen op je eigen niveau? Zomer en winter lekker buiten kunt spelen? En dat allemaal voor een van de laagste contributies van Amsterdam en Amstelveen? Kom dan tennissen bij Tennisvereniging AMVJ. Wij hebben geen wachtlijst en zeker geen ballotagecommissie. Iedereen die zich aan onze huisregels houdt, is welkom.

Wij spelen op Sportpark ‘t Loopveld, Aanloop 2 te Amstelveen, even voorbij de RAI en het Amstelpark. Hier staat ons fraaie AMVJ Sport Centrum, dat wij bewonen en gebruiken samen met AMVJ Voetbal, Hockey en Tafeltennis. Bij elkaar opgeteld sporten iedere week zo'n 2500 kinderen, mannen en vrouwen bij AMVJ. Op wedstrijddagen lopen er dan ook al snel honderden mensen op en rond de sportvelden. Er is dus altijd wat te doen!

Onze vereniging telt circa 450 leden, waaronder circa 70 jeugdleden. Wij beschikken over 6 LED verlichte gravelbanen en 2 LED verlichte all-weather banen. De gravelbanen zijn van april-oktober van 9 tot 23 uur geopend. De 2 all-weatherbanen zijn het hele jaar door bespeelbaar.

AMVJ speelt mee in de KNLTB Voorjaars- en Najaarscompetitie en de jeugd doet mee in de Groene en Rode jeugdcompetitie. Er zijn 3 tennisleraren beschikbaar voor groeps- en individuele lessen. Lees meer over de Competitie en lessen bij AMVJ.

Gedurende het seizoen organiseren wij een aantal leuke toernooien waaronder het Clubkampioenschap. Woensdagavond is het Tossavond van 20-22 uur. Een goede gelegenheid om snel je medeleden te leren kennen en je thuis te voelen bij AMVJ. Of geef je op als vrijwilliger voor een van onze commissies om samen van AMVJ een levendige en bruisende club te maken.

Interesse gewekt? Aanmelden gaat simpel!

-1- Schrijf je online in bij de KNLTB via deze link. Wij keuren de inschrijving goed. Daarna krijg je een bondsnummer toegewezen.

-2- Stuur voor de betaling van de contributie een ingevuld en ondertekend SEPA formulier (als scan of foto) naar ledenadministratie@amvjtennis.nl.

-3- Stuur een digitale pasfoto of selfie voor jouw ledenpas naar ledenadministratie@amvjtennis.nl. Je gezicht moet duidelijk herkenbaar.

Na deze drie stappen ben je lid van AMVJ Tennis. Je ontvangt binnen 2 weken je ledenpas op jouw huisadres.

Klik hier voor een overzicht van onze contributies. Voor studenten geldt een speciaal tarief.