• darkblurbg

Ben je op zoek naar een tennisvereniging waar recreatief tennissen voor jong en oud centraal staat? Maar waar je ook competitie kunt spelen op je eigen niveau? Zomer en winter lekker buiten kunt spelen? En dat allemaal voor een van de laagste contributies van Amsterdam en Amstelveen? Kom dan tennissen bij Tennisvereniging AMVJ. Wij hebben geen wachtlijst en zeker geen ballotagecommissie. Iedereen die zich aan de huisregels houdt, is welkom.

Aanmelden gaat simpel. Klik hier voor het aanmeldingsformulier en een overzicht van onze contributies. Voor studenten geldt een speciaal tarief.

Wij spelen op Sportpark ‘t Loopveld, Aanloop 2 te Amstelveen. Dit schitterende sportpark is gelegen in een groengebied op de grens van Amsterdam en Amstelveen, even voorbij de RAI en het Amstelpark. Hier staat ons fraaie AMVJ Sport Centrum, dat wij bewonen en gebruiken samen met AMVJ Voetbal, Hockey en Tafeltennis. Bij elkaar opgeteld sporten iedere week zo'n 2500 kinderen, mannen en vrouwen bij AMVJ. Op wedstrijddagen lopen er dan ook al snel honderden mensen op en rond de sportvelden. Er is dus altijd wat te doen!

Onze vereniging telt circa 500 leden, waaronder circa 80 jeugdleden. Onze leden komen uit alle delen van Amsterdam, maar met name uit Buitenveldert en de Rivierenbuurt, en uit Amstelveen en omliggende gemeenten.

Wij beschikken over 6 verlichte gravelbanen en 2 verlichte all-weather banen. De gravelbanen zijn gedurende het tennisseizoen (april-oktober) van 9 tot 23 uur geopend. De 2 all-weatherbanen zijn het hele jaar door bespeelbaar.

AMVJ speelt mee in de KNLTB Voorjaars- en Najaarscompetitie en de jeugd doet mee in de Groene en Rode jeugdcompetitie. Er zijn 3 tennisleraren beschikbaar voor groeps- en individuele lessen.

Gedurende het seizoen organiseren wij een aantal leuke toernooien. De belangrijkste toernooien zijn de Clubkampioenschappen in juni en het Open Toernooi in augustus. Woensdagavond is het Tossavond van 20-22 uur. Een goede gelegenheid om snel je medeleden te leren kennen en je thuis te voelen bij AMVJ. Of geef je op als vrijwilliger voor een van onze commissies om samen van AMVJ een levendige en bruisende club te maken.