• darkblurbg

Hier vind je het wedstrijdschema van de Clubkampioenschappen van 22 juni tot en met 1 juli 2018. We adviseren je om dit schema gedurende het toernooi goed in de gaten te houden. Deelnemers dienen zich een kwartier voor aanvang van hun wedstrijd speelklaar in de kantine te melden bij de toernooicommissie.

Het schema is de digitale uitkomst van vrijwel al jullie (en onze) toernooiwensen. Voor de twee op zondag 1 juli geplande wedstrijden zoeken we nog naar een oplossing. Voor alle duidelijkheid: in alle poules, hoe klein ook, spelen de eerste twee spelers/teams op 1 juli nog de finale.

In het belang van een prettig verloop raden wij je aan om het bijgaande ‘Reglement clubkampioenschappen 2018’ zorgvuldig door te nemen. Het inschrijfgeld voor de eerste categorie is inmiddels prettig bijgesteld naar € 10,--.

De pubquiz op 22 juni, georganiseerd door de Evenementencommissie, begint om 20.30 uur. Je bent daarbij van harte welkom! Op deze avond, de openingsavond, staan 12 wedstrijden in twee shifts geprogrammeerd. Om de pubquizliefhebbers/spelers een eerlijke kans te geven om mee te doen begint de eerste shift op vrijdag 22 juni - bij wijze van uitzondering -om 18.30 uur. Alle overige doordeweekse dagen beginnen de eerste partijen om 19.00 uur.

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je bij voorkeur mailen naar toernooicommissie@amjvtennis.nl of anders bellen: 06 47389322 (Elmy).

De toernooicommissie stelt het zeer op prijs als andere leden gedurende het toernooi willen helpen bij o.a het ontvangen de spelers en het verzorgen van de versnaperingen.

Wij wensen jullie een plezierig en succesvol clubtoernooi!

 Vriendelijke groet,

De toernooicommissie

De toernooicommissie stelt het zeer op prijs als andere leden willen helpen bij de organisatie van onderstaande toernooien. Uiteraard wordt je daarbij goed begeleid, maar misschien heb je al een hoop ervaring en leren wij weer wat van jou!

Neem voor meer informatie contact op via toernooicommissie@amvjtennis.nl.

Planning Seizoen 2018

 Datum  Toernooi Bijzonderheden  Info
Zondag 29 april vanaf 13.00 uur.

Openingstoernooi Round Robin systeem.
Circa 17.00 uur is er een borreltje.
toernooicommissie@amvjtennis.nl
Helpen? Graag!
Vrijdag 22 juni – zondag 1 juli
Voor dagleden en volledige leden.
Clubkampioenschappen
Mixed, Dubbel en Single
2 weekenden (op vrijdag beginnen) en 1 week. 3e set is altijd een super tiebreak (10 punten). Je kunt aan maximaal 2 categorieen meedoen. toernooicommissie@amvjtennis.nl
Helpen? Graag!
Zaterdag 1 september Open Tiebreak Toernooi Nodig een vriend/vriendin van buiten AMVJ uit om samen mee te doen.
Je speelt alleen tiebreaks maar wel om 2 gewonnen 'sets'. Na afloop is er feest.
toernooicommissie@amvjtennis.nl
Helpen? Graag!
Zaterdag 20 oktober
vanaf 13.00 uur
Slottoernooi Round Robin systeem.
Circa 17.00 uur is er een afsluitende borrel (ook voor niet-deelnemers).
toernooicommissie@amvjtennis.nl
Helpen? Graag!
Plan:
Ouder/Kind toernooi
  Moet nog uitgewerkt worden. Suggesties voor andere toernooien? Graag!  
Open Toernooien spelen?   Wil je eens een toernooi bij een andere vereniging spelen om je ranking (hopelijk) te verbeteren? Kijk dan op de Toernooizoeker van de KNLTB.  

 

 Clubkampioenschappen 2018 van vrijdag 22 juni tot en met zondag 1 juli

Op veler verzoek organiseren we de kampioenschappen in een aanzienlijk korter tijdsbestek dan gebruikelijk. Dit jaar vinden de clubkampioenschappen plaats van vrijdag 22 juni tot en met zondag 1 juli, de finaledag. Evenals vorig jaar kunnen de DAGLEDEN ook weer meedoen.

Je bent meer dan welkom om deel te nemen, net als aan de PUBQUIZ op 22 juni.

 Met het oog op een succesvol verloop hebben we het volgende afgesproken:

  • Je kunt je voor maximaal twee onderdelen inschrijven: DE, HE, DD, HD of GD.
  • Gedurende de weekdagen zijn er vanaf 18.30 uur drie wedstrijdshifts, in het weekend spelen we tussen 10 en pakweg 19 uur vijf a zes shifts.
  • Een eventuele derde set wordt vervangen door een supertiebreak.
  • Het aantal verhinderdata is beperkt: Eén voor deelnemers aan twee onderdelen, twee voor deelnemers aan één onderdeel. De finaledag is geen optie.
  • In geval van overmacht staat het je vrij om na onderling overleg en melding aan de toernooicommissie een ander speeltijdstip te plannen, bv door de week overdag.

Het inschrijfgeld bedraagt € 12,-- + € 5,-- voor een tweede onderdeel, contant (!) te voldoen op de dag van je eerste partij.

Bijgaand tref je het inschrijfformulier aan. Stuur het formulier digitaal terug. De inschrijving sluit op donderdag 7 juni, 24.00 uur.

We melden dit toernooi wederom niet bij de KNLTB aan, waardoor iedereen zonder rankingstress kan spelen en wij meer mogelijkheden hebben voor een creatieve indeling.
Vind je de speelsterkte op je KNLTB pas niet reëel of uitdagend genoeg, dan bieden wij de mogelijkheid om dat bij ‘afwijkende speelsterkte’ te vermelden. Wij houden daar bij de indeling zo goed mogelijk rekening mee.

Pubquiz op 22 juni
Om ons toernooi extra luister bij te zetten en ook jullie andere talenten een kans te geven, organiseert de evenementencommissie op de openingsavond, vrijdag 22 juni, een pubquiz, waarover meer in een volgende nieuwsbrief. Ook hiervoor ben je van harte welkom (dus ook als je niet meedoet aan het kampioenschap!), evenals voor de afsluitende borrel op de finaledag zondag 1 juli.

Onder het motto ‘deelnemen is belangrijker dan winnen’ zien wij je aanmelding vol verwachting tegemoet. Een speciaal verzoek aan onze dames: hoe mooi zou het zijn als we dit jaar een volwaardige DE 1 (en 2, 3) poule kunnen formeren?!

Als kleine toernooicommissie kunnen we alle hulp gebruiken. Behoefte aan een boost voor je carrière als baancommissaris? Zie inschrijfformulier. Aarzel je nog om organisatorische redenen, of heb je aanvullende vragen, neem dan contact met ons op via toernooicommissie@amvjtennis.nl.

Vriendelijke groet,

de Toernooicommissie

 

 
 

Clubkampioenschappen 3-16 juli 2017

Felix Peters is algeheel clubkampioen geworden als winnaar van de hoogste categorie in het heren enkelspel.
Alle kampioenen hartelijk gefeliciteerd.

   
Dames Enkel 8: Patricia Scholte ter Horst
Dames Dubbel 6: Celine Linssen en Maud Rathman
Dames Dubbel 7: Joke van Haaren en Bea van Rooy

Heren Enkel 3: Felix Peters
Heren Enkel 5: Niels Waterval
Heren Enkel 6: Sjors Koevoets
Heren Enkel 7: Peter van den Dungen
Heren Enkel 8: Robbert Veltman
Gemengd Dubbel 3: Lisanne Molenaar en Niels Waterval 
Gemengd Dubbel 7: Mary Ann de Vos en Jan de Vreede  
Gemengd Dubbel 8: Daniella Bax en Stephan Hoogman 
Heren Dubbel 3: Willem Dorst en Felix Peters
Heren Dubbel 5: Eugene Donders en Chris Pocerattu
Heren Dubbel 6: Jan Willem Fuchs en Stephan Hoogman