• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Medewerkers voor de kantine gezocht

Gepubliceerd op: 20-06-2017

Zoals inmiddels bekend, neemt de Stichting ASC vanaf 1 juli 2017 de exploitatie van de kantine in eigen beheer. Om een adequate bezetting van de kantine te verzekeren, zoekt ASC binnen het ledenbestand van de AMVJ-verenigingen leden die tegen betaling (vrijwilligersvergoeding) op parttime basis in de AMVJ-kantine willen werken. In onderstaande oproep van Koen Otto, de nieuwe kantinemanager, lees je daar meer over.

Zoals de meesten van jullie al wel weten gaat er bij AMVJ achter de bar het een en ander veranderen. Mijn naam is Koen Otto en ik ben 27 jaar in dienst bij de Stichting AMVJ Sportcentrum Ik heb al die jaren doordeweeks achter de bar gestaan, en heb nu van de stichting het aanbod gekregen om het beheer van de kantine te mogen doen. Dat lijkt mij een hele mooie uitdaging en daar heb ik ook meteen ja op geantwoord. Rodney blijft ook achter de bar staan, maar wij kunnen het natuurlijk niet met zijn tweeën doen. Er zullen daarom wat dingen gaan veranderen op de club en dat wil ik samen met jullie doen.

Daarom de vraag aan jullie: Lijkt het je leuk en gezellig om samen met ons klaar te staan voor de sporters en hen vanachter de bar van een hapje of drankje te voorzien? Wij zijn namelijk op zoek naar mensen die het leuk vinden om op die manier iets bij te verdienen en de gezelligheid op de club mee te maken. 

Ben jij een iemand of ken je iemand die:
- op een gezellige manier de sporters en bezoekers van de kantine wil helpen,
- wat wil bijverdienen (tegen vrijwilligersvergoeding),
-
trouw en betrouwbaar is, en
- de handen uit de mouwen kan steken?

In het tennisseizoen (1 april - 30 september) zoeken we iemand voor overdag vanaf 10.00 uur. En voor de competitieseizoenen van voetbal en hockey zoeken we mensen die op zaterdag en/of zondag de bar of keuken willen ondersteunen.

Interesse? Neem dan even contact op met mij via
amvjkantinekoen@hotmail.com

Ik zie graag jullie reacties tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Koen