• darkblurbg
    Volg hier het Laatste Nieuws over AMVJ Tennis

Netten verwijderd op banen 1 t/m 6

Netten verwijderd op banen 1 t/m 6

De gemeente heeft de netten verwijderd op de gravelbanen 1-6. Dat betekent dat zij vanaf nu gesloten zijn. Tot eind maart kun je echter nog prima buiten tennissen op de banen 7 en 8. Let op: op woensdag- en vrijdagmiddag is baan 7 gereserveerd voor (jeugd)lessen. Woensdag van 16-20 uur, vrijdag van 16.30-18.30 uur. De komende 2 donderdagen ( 22 en 29 november) is baan 7 ook nog gereserveerd voor lessen, van 19.30-21.30 uur.

Inschrijving Voorjaarscompetitie 2019 geopend

Inschrijving Voorjaarscompetitie 2019 geopend

Vandaag is naar alle leden een mail verstuurd over de inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2019. Inschrijvingen moeten voor 15 december 2018 binnen zijn! Lees de mail en de bijlagen goed door. Zo is het aantal competitievormen sterk vereenvoudigd maar zijn ook een aantal nieuwe vormen toegevoegd. Je kunt je ook opgeven als invaller of aansluiten bij een bestaand team (mits er plaats is). Kijk voor het Inschrijvingsformulier bij Competitietennis/Voorjaarscompetitie.

Jubileumboek AMVJ 100 jaar verkrijgbaar bij de bar

Jubileumboek AMVJ 100 jaar verkrijgbaar bij de bar

Op vrijdag 16 november is tijdens een feestelijke receptie het jubileumboek ‘AMVJ 100 Jaar’ gepresenteerd. Dit fraaie boek met veel foto’s geeft een mooi beeld hoe het de AMVJ sinds 16 november 1918 is vergaan (en nu nog vergaat). Ons lid Luc Sunter heeft voor het boek de beeldresearch en -redactie verzorgd. Je kunt het boek kopen aan de bar van ons clubhuis. De prijs bedraagt slechts 15 euro. Nog meer jubileumnieuws, o.a. over het (na)bestellen van een jubileum T-shirt, bij Lees meer.

Kantine gesloten van 17 december t/m 5 januari; Nieuwjaarsreceptie op 6 januari

Kantine gesloten van 17 december t/m 5 januari; Nieuwjaarsreceptie op 6 januari

De kantine is gesloten vanaf maandag 17 december t/m 5 januari. In de 2e week van januari gelden de volgende openingstijden: maandag 7 januari: gesloten - dinsdag 8 januari: open van 17.00 tot 23.30 - woensdag 9 januari: open van 13.00 uur tot 23.30 - donderdag 10 januari: open van 17.00 uur tot 23.30 - vrijdag 11 januari: gesloten. Vanaf zaterdag 12 januari gelden weer de normale openingstijden. Op 6 januari wordt de Nieuwjaarsreceptie gehouden van 16.00-19.00 uur.

Slottoernooi: zonnig, gezellig en geslaagd

Slottoernooi: zonnig, gezellig en geslaagd

De toernooicommissie kijkt terug op een geslaagd jaar. Ook het slottoernooi op 28 oktober jl. verliep in meer dan één opzicht in zonnige omstandigheden. Sportief uitdagend en aangenaam round robinnen leverde een overtuigende mannelijke winnaar op: Allard Heck. Bij de vrouwen bleef de strijd tot de laatste minuten spannend, ten gunste van Mila Wessel. Beiden van harte gefeliciteerd! Tijdens de slotborrel werd de toernooicommissie/Elmy in het zonnetje gezet en nadrukkelijk bedankt voor een succesvol toernooi-jaar.

Baanzetting competitie 5, 6 en 7 oktober

Baanzetting competitie 5, 6 en 7 oktober

Voor de Najaars- en Jeugdcompetitie zijn de volgende banen gereserveerd. Vrijdag 5 oktober: banen 3 & 4, 19.00-22.00 uur (uitloop mogelijk); Zaterdag 6 oktober, banen 1 t/m 4, 10.00-13.00 uur (uitloop mogelijk); Zondag 7 oktober (jeugd): banen 1 t/m 6, 9.30-12.30 (uitloop mogelijk) en banen 1 & 2 (jeugd) van 14.00-16.00 uur (uitloop mogelijk). Op zondag 7 oktober is bovendien baan 7 van 11.30-13.30 uur gereserveerd voor les.

Goede bestemming voor oude tennisballen. Help mee!

Goede bestemming voor oude tennisballen. Help mee!

Na onze oproep voor een goede bestemming voor oude tennisballen kregen wij een enthousiaste mail van ons lid Francesca Deenik, in het dagelijks leven directeur van de Kindercampus King, een basisschool in de wijk Kostverloren in Amstelveen. Sport en bewegen staan daar hoog in het vaandel. Als enige school hebben zij naast 2 lessen gymnastiek van een vakleerkracht ook nog een extra sportblok in de week. Het eigen sportveld kent ook de mogelijkheid van een tennisnet. De school gebruikt dan ook veel tennisballen voor het sporten. Daarnaast .....

Herfst tenniskamp voor jeugd

Herfst tenniskamp voor jeugd

Vanaf dinsdag 2 oktober tot en met vrijdag 5 oktober zijn de banen 2 & 3 (dinsdag) en de banen 4, 5 & 6 9woensdag, donderdag & vrijdag) van 9-16 uur gereserveerd voor een Herfst tenniskamp voor de jeugd onder leiding van Mayumi Konishi.

Baanbezetting 21/22/23 september voor competitiewedstrijden

Baanbezetting 21/22/23 september voor competitiewedstrijden

Vanwege de Najaars- en Jeugdcompetitie zijn op 21, 22 en 23 september de volgende banen gereserveerd. Vrijdag 21 september, banen 2 & 3, 19.00-22.00 uur (uitloop mogelijk); Zaterdag 22 september, banen 1 t/m 4, 10.00-13.00 uur (uitloop mogelijk); Zondag 23 september, banen 1 t/m 6, 9.30-12.30 (uitloop mogelijk). Op zondag 23 september is bovendien baan 7 van 11.30-13.30 gereserveerd voor les.

Wat te doen met oude tennisballen?

Wat te doen met oude tennisballen?

Dat zullen velen van ons zich vast wel eens afvragen als zij thuis in de schuur kijken of in de tennistas. En misschien heb jij de oplossing wel. Heb jij een idee hoe we oude tennisballen het beste kunnen verzamelen en er een nuttige (her)bestemming aan kunnen geven? Of wil je ons daarbij helpen als vrijwilliger? Laat het ons dan weten via info@amvjtennis.nl.

1e (Super)Tiebreaktoernooi groot succes

1e (Super)Tiebreaktoernooi groot succes

Het tiebreaktoernooi op 2 september jl., een primeur in onze toernooigeschiedenis, was een groot succes. Alles zat mee: een maximaal aantal deelnemers, toevallig mooi verdeeld over de drie dubbelcategorieën, en fantastisch weer. Dankzij een door de toernooicommissie succesvol uitgedokterd systeem stonden alle deelnemers vrijwel continu op de baan en speelden ze tegen veel verschillende spelers. Na de eerste ronde werd besloten om er een supertiebreaktoernooi van te maken. Bleek veel leuker, dus die formule houden we er voor een volgende keer in. Aan het eind ...

Baanbezetting tijdens Najaarscompetitie

Baanbezetting tijdens Najaarscompetitie

Aanstaande donderdag start de Najaarscompetitie. Hiervoor zijn de volgende banen gereserveerd. Hou hier rekening mee als je op deze dagen vrij wil spelen. Donderdag 13 september, banen 5 & 6, 19.15-21.00 uur (uitloop mogelijk) Zaterdag 15 september, banen 1 t/m 6, 9.30-15.30 uur (uitloop mogelijk) Zondag 16 september, banen 2 & 3, 12.00-16.30 en banen 4 & 5 van 14.00-16.00 uur (jeugdcompetitie, uitloop mogelijk). Voor de rest van de competitie ziet het schema voor de baanbezetting er VOORLOPIG zo uit.

De MijnKNLTB app verdwijnt per 1 september: Probeer de KNLTB ClubApp!

De MijnKNLTB app verdwijnt per 1 september: Probeer de KNLTB ClubApp!

Tennissers willen de mogelijkheid om al hun (persoonlijke) tennisinformatie te raadplegen vanuit één plek. De bestaande MijnKNLTB app van de KNLTB kan niet in deze behoefte voorzien en verdwijnt per 1 september. De KNLTB heeft hier de KNLTB ClubApp voor ontwikkeld. Inmiddels hebben alle leden met een bij AMVJ bekend e-mailadres een uitnodiging voor de KNLTB ClubApp ontvangen waarin beschreven staat welke stappen je moet ondernemen om de app op je smartphone of tablet te installeren. Nieuwe leden ontvangen uiteraard ook een uitnodiging.

Indeling Najaarscompetitie 2018 bekend

Indeling Najaarscompetitie 2018 bekend

De indeling van de Najaarscompetitie 2018 is bekend. AMVJ neemt deel met 7 teams. De deelnemers krijgen nog nadere informatie van de Competitieleiding over de betaling van het deelnamegeld, aanvangstijden van de thuiswedstrijden, etcetera. Bekijk de indeling bij Lees meer.

De KNLTB ClubApp komt er aan

De KNLTB ClubApp komt er aan

Het is zover! We gaan de KNLTB ClubApp uitrollen onder de leden van AMVJ Tennis. Je ontvangt hiervoor deze week een Uitnodiging. De App is geschikt voor smartphones EN tablets. Uiteraard blijven we jullie ook informeren via de website, de Nieuwsbrief en e-mail, maar de focus ligt vanaf nu op de ClubApp.

Doe mee met het Tiebreaktoernooi voor Senioren op 2 september

Doe mee met het Tiebreaktoernooi voor Senioren op 2 september

Beste AMVJ-er/ster, Hierbij nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan ons nieuwe (super)tiebreaktoernooi voor DUBBELS op zondag 2 september aanstaande, start 13 uur. Je kunt je tot en met 31 augustus opgeven via toernooicommissie@amvjtennis.nl. Eén aanmelding per team is voldoende. Wil je deelnemen en heb je geen partner, dan geef je dat aan en proberen wij er een voor je te regelen.

AMVJ 100 jaar Jubileum T-shirt, bestel 'm nu!

AMVJ 100 jaar Jubileum T-shirt, bestel 'm nu!

AMVJ bestaat dit jaar 100 jaar en dat gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. De bezoekers van het cultureel festival hebben 'm misschien al gezien: het speciale AMVJ 100 jaar Jubileumshirt. Je kunt dit mooie aandenken nu bestellen via de speciale link (zie bij Lees meer). Maar het shirt is zeker ook geschikt voor competitiespelers, jong en oud.

En de winnaars en runners up van de Jeugd Clubkampioenschappen zijn...

En de winnaars en runners up van de Jeugd Clubkampioenschappen zijn...

Onder de bezielende leiding van Jack Souisa en geholpen door enkele ouders vonden verspreid over een aantal middagen en weekenden van 3-15 juli de Jeugd Clubkampioenschappen plaats. Na een wat onwennig begin werd er steeds fanatieker gestreden om de ereplaatsen. Uiteindelijk kwamen de volgende winnaars en runners-up uit de bus (kijk bij Lees Meer).

Afwijkende openingstijden kantine in augustus

Afwijkende openingstijden kantine in augustus

In verband met de vakanties van de barmedewerkers zijn in overleg met Koen de volgende AFWIJKENDE openingstijden vastgesteld voor de kantine in de maand augustus. Dit is vooral van belang voor de leden die overdag willen tennissen. De kleedkamers en het afhangbord blijven toegankelijk met de ledenpas. Maandag 13 & dinsdag 14 augustus / donderdag 16 augustus & vrijdag 17 augustus / maandag 20 augustus & dinsdag 21 augustus / donderdag 23 augustus & vrijdag 24 augustus. De kantine opent op deze dagen om 15.30 uur. In het weekend is de kantine geopend van 10.00-16.00 uur.

Openingstijden kantine in juli en augustus

Openingstijden kantine in juli en augustus

In de zomermaanden (juli en augustus) is de kantine in het weekend geopend van 10.00-16.00 uur. Gaarne bij het plannen van toernooien of andere evenementen hier rekening mee houden. Door de week is de kantine geopend van 10.00-23.00 uur. Maaltijden zijn in deze maanden in principe alleen op dinsdag en woensdag. Vooraf daarover even bellen met Koen is altijd handig. Uitzonderingen op deze openingstijden zijn alleen mogelijk wanneer hier tijdig met Koen afspraken over zijn gemaakt.

Dames 17+ Dinsdagochtend kampioen!

Dames 17+ Dinsdagochtend kampioen!

Het Damesteam 17+ is kampioen geworden in de Dinsdagochtendcompetitie 3e klasse. Onder leiding van playing captain Ing Sioe Tan wonnen Maud Rathman, Mila Wessel, Celine Linssen en invalsters Tineke van der Pluijm en Gonny Treu-van der Wal al hun wedstrijden. Proficiat! De kampioenen worden op zaterdag 2 juni gehuldigd bij de afsluitende competitieborrel in de kantine, zo vanaf 17.00 uur.

Tossavond en Openingstoernooi

Tossavond en Openingstoernooi

Volgende week woensdag willen we starten met de Tossavond. Vooral ook leuk voor nieuwe leden! Aanvang 20.00 uur, even melden in de kantine. Voorlopig reserveren we baan 2 en 3 voor de Tossavond. Tjerk Hoek kan nog hulp gebruiken. Hij wil de Tossavond graag samen met 3 andere leden doen, zodat ieder om de 4 weken 'de beurt' heeft. Maar nog meer hulp blijft natuurlijk altijd welkom. Lees ook de Nieuwsbrief die vanavond of morgen verstuurd wordt. Daarin ook nieuws over het Openingstoernooi op 29 april en alle andere geplande toernooien. Ook hier geldt: vele handen maken licht werk!

Voorjaarscompetitie: verkort spelen!

Voorjaarscompetitie: verkort spelen!

Komende week start de Voorjaarscompetitie met nieuwe regels. Er wordt namelijk altijd verkort gespeeld, BEHALVE in de 8&9- en de Zomeravondcompetitie. Daar wordt altijd gebruikgemaakt van een wedstrijdtiebreak in plaats van een derde set én van een winnend punt bij 40-40. Verkort spelen betekent dat bij een 1-1 stand in sets in plaats van een volledige derde set altijd een wedstrijdtiebreak tot en met tien punten (2 punten verschil) volgt. Set 1 en 2 worden dus op de normale manier gespeeld. Alle informatie over verkort spelen kun je teruglezen op www.centrecourt.nl/verkort.nl.

Openingstijden kantine in 2018

Openingstijden kantine in 2018

Vanaf april (met uitzondering van de week van 2-6 april overdag) zijn de openingstijden van de kantine als volgt, mits er voldoende bemensing is. - Doordeweeks open van 10.00 uur tot 23.30 uur. - In het weekend als er competitie is: open vanaf 8.00 uur tot een uur na de laatste wedstrijden. - In de weekeinden van juli en augustus, en op de Paasdagen, met Hemelvaart en de Pinksterdagen: open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Let op: als er deze dagen competitiewedstrijden zijn is de kantine normaal geopend. - Op Koningsdag 27 april is de kantine gesloten.

Tips van onze groundsman voor onderhoud van de banen

Tips van onze groundsman voor onderhoud van de banen

Van onze (helaas tijdelijke) groundsman Frank Meijer kregen we een aantal zeer nuttige tips om SAMEN de gravelbanen in optimale conditie te houden. De tips worden opgehangen bij het Afhangbord en op de voordeur van de kantine. Je leest ze ook bij Lees meer. Wees sportief en leef deze regels na, met name wat het juiste schoeisel betreft en het slepen en repareren van de banen. Veel plezier dit gravelseizoen en succes in de competitie!

Sponsor een nieuwe tafel in de kantine

Sponsor een nieuwe tafel in de kantine

De Kantine Commissie, bestaande uit vertegenwoordigers van de vier AMVJ verenigingen, heeft een ontwerp gemaakt om het Clubhuis dit voorjaar opnieuw te gaan inrichten. De picknicktafels worden daarbij vervangen door nieuwe teamtafels en door een aantal statafels. Ook komt er 1 grote lees/stamtafel. In totaal gaat het om ca. 15 nieuwe tafels; uiteraard met bijbehorende banken, stoelen en barkrukken. Het bestuur van Stichting AMVJ Sportcentrum (uitbater en beheerder van het clubhuis) lijkt het een mooi idee om leden de mogelijkheid te bieden de tafels met een eenmalig bedrag te sponsoren.

AMVJ is op zoek naar historische documenten

AMVJ is op zoek naar historische documenten

In het kader van het 100 jarig jubileum van AMVJ is het organisatiecomite op zoek naar personen die in het bezit zijn van documenten, foto’s etc. die interessant (kunnen) zijn voor het uit te brengen jubileumboek. Op e-mailadres AMVJ100jaar@amvj.nl kan men aangeven welke zaken men in bezit heeft.

Algemene Ledenvergadering op woensdag 7 maart, 20.00 uur

Algemene Ledenvergadering op woensdag 7 maart, 20.00 uur

Hierbij nodigen wij jullie van harte uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van AMVJ Tennis op 7 maart 2018. De vergadering begint om 20.00 uur. Een uitgebreide Agenda met toelichting, de Jaarrekening en Balans 2017 en de Begroting/Contributie 2018 is via de mail toegestuurd. Kijk voor de verkorte agenda bij Lees meer.

Is dit iets voor jou? Koen zoekt betaalde vrijwilligers voor de kantine.

Is dit iets voor jou? Koen zoekt betaalde vrijwilligers voor de kantine.

Beste tennissers, wij zijn op zoek naar een paar betaalde vrijwilligers. Het tennisseizoen gaat in april weer beginnen. Wij willen dan door de week weer open zijn vanaf 10.00 uur. Wij zijn voor de maandag, dinsdag en donderdag nog op zoek naar mensen die ons daarbij willen helpen. De tijden zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. Vind jij het leuk om op die tijden de bar te runnen en de mensen van een kopje koffie en een broodje te voorzien? Stuur dan een mail naar amvjkoen@gmail.com. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Alvast bedankt.

Nieuw Afhangbord

Nieuw Afhangbord

Afgelopen week is een nieuw Afhangbord geplaatst. Afhangen gaat als volgt. Druk op Start. Kies Baan afhangen. Haal de spelerspassen (minstens 2) door de kaartlezer aan de rechterkant van het scherm. Houd daarbij de magneetstrip aan de linkerkant van de lezer. Kies Alle vrije banen en kies dan een baan. Bevestig je keuze. Voor het enkelspel is de speelduur ingesteld op 55 minuten, voor een dubbel op 60 minuten. Vanaf afgelopen maandag kan alleen nog op de banen 7 en 8 gespeeld worden.

LED verlichting bij AMVJ!

LED verlichting bij AMVJ!

De gemeente Amsterdam heeft besloten onze bestaande verlichting van de 8 tennisbanen om te bouwen naar LED verlichting. Het lichtplan gaat uit van 4 nieuwe en 4 bestaande lichtmasten waarop in totaal 20 nieuwe OptivisionLed sportveldverlichtingsarmaturen worden gemonteerd. De gemiddelde verlichtingssterkte over het totale oppervlak zal bij oplevering ca. 300-350 lux bedragen, hetgeen voldoet aan de aanbevelingen van de KNLTB voor zowel nationaal en regionaal wedstrijdtennis.

Nora Kouwenhoven en Dirk Wepster winnaars Slottoernooi 2017

Nora Kouwenhoven en Dirk Wepster winnaars Slottoernooi 2017

Nora Kouwenhoven ("ik gewonnen?") en Dirk Wepster zijn de winnaars van het Slottoermooi 2017. Onder uiteindelijk prima omstandigheden met slechts 20 minuten regen verzamelden zij de meeste punten volgens het altijd verrassende Round Robin systeem. Van harte gefeliciteerd en weer veel dank aan de Toernooicommissie (i.c. Elmy Buys) voor de organisatie. Bij deze meteen een herhaalde oproep om je op te geven (info@amvjtennis.nl) voor de Toernooicommissie om de toernooikalender volgend jaar weer wat meer inhoud te geven.

Tip van groundsman Frank over slepen

Tip van groundsman Frank over slepen

De grove korrel die nu op de banen ligt levert hinder op maar levert uiteindelijk perfecte gravelbanen op. Er zit nu veel lucht tussen de gravelkorrels. Als het hard regent duwt het water de lucht weg. Die lucht moet ergens naar boven. De lijnen zijn dan de plekken waar dat het makkelijkst kan (daaronder is het immers droog). Dus de ontsnappende lucht duwt de lijnen eruit. Het advies is daarom om alleen te slepen als dat echt nodig is en ALLEEN IN DE LENGTERICHTING. Dat ontlast de lijnen. Ondert

Eigen groundsman voor AMVJ

Eigen groundsman voor AMVJ

Naar aanleiding van onze klachten over de staat van onderhoud van de gravelbanen (zie ook de Nieuwsbrief) hebben we gunstig nieuws te melden. We krijgen voor twee maanden een groundsman toegewezen, Frank Meijer, die zeven dagen per week enkele uren per dag de baan gaat verzorgen. De baan waaraan gewerkt wordt is dan tijdelijk niet beschikbaar. Wij zullen Frank vragen of hij een schema kan maken voor op de website.

Onderhoud gravelbanen

Onderhoud gravelbanen

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben is de gemeente bezig met het herstel van de belijning op de gravelbanen. Daardoor zijn mogelijk niet alle banen beschikbaar. Waarschijnlijk zijn de werkzaamheden morgen klaar. Bel anders even naar de kantine over de stand van zaken. Zie bij Contact voor het telefoonnummer.

Zonnepanelen op dak AMVJ Sportcentrum

Zonnepanelen op dak AMVJ Sportcentrum

Ons aller AMVJ Sportcentrum gaat verduurzamen! Dit is te danken aan 119 zonnepanelen die Sportief Opgewekt deze week op het dak van ons centrum heeft geinstalleerd. Door de zonnepanelen bespaart AMVJ elk jaar bijna 35.000 kWh grijze stroom. Dit komt jaarlijks neer op zo’n 19.500 kg minder CO2-uitstoot in de lucht. Als we niet zouden verduurzamen, maar wel deze uitstoot wilden compenseren, hadden we 3,5 voetbalveld vol moeten planten met volwassen eiken.

Nieuws over het clubhuis

Nieuws over het clubhuis

Even een tussenstand over de kantine. - Openstelling kantine: vanaf volgende week maandag is de kantine ook overdag op maandag t/m donderdag weer geopend vanaf 10.00 uur. Voor de vrijdag is nog geen oplossing gevonden. - Via het emailadres idee@amvj.nl kunnen de leden al hun ideeën over de definitieve inrichting van de kantine doorgeven; er zal hiervoor ook een fysieke ideeënbus in het clubhuis geplaatst worden; - Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de herbestrating van het benedenterras;

Clubkampioenen 2017

Clubkampioenen 2017

De clubkampioenen 2017 zijn bekend. Felix Peters is algeheel clubkampioen geworden als winnaar van de hoogste categorie in het enkelspel. Kijk voor de overige kampioenen bij Lees meer. Alle kampioenen hartelijk gefeliciteerd.

Cashless betalen + gratis snel internet

Cashless betalen + gratis snel internet

Vanaf heden kan in de kantine alleen nog CASHLESS (pin) betaald worden. Namens Koen en Rodney alvast bedankt voor de medewerking. Verder kunnen alle bezoekers van het clubhuis nu in en om het gebouw gratis gebruik maken van AMVJ Wifi via de nieuwe snelle glasvezelkabel. Je kunt inloggen zonder wachtwoord. Kijk voor meer info over ons clubhuis op: http://www.amvj.nl/amvjsportcentrum/nieuws.php

Alle kampioenen van de Voorjaarscompetitie gefeliciteerd!

Alle kampioenen van de Voorjaarscompetitie gefeliciteerd!

In de Voorjaarscompetitie Noordwest zijn de volgende teams van AMVJ kampioen geworden. 3e klasse zondag: Daan en Stijn Voeten, Cameron Alexander, Felix Peters, Willem Dorst en Kent de Bruin. 4e klasse zaterdag gemengd: Iris Brandenburg, Fenna Boon, Lisanne Molenaar, Jeroen de Liefde, John Braber en Teun Schriemer 3e klasse gemengd 35+: Jan de Vreede, Geo van Dijk, Coos van Meurs, Anita van Meurs, Mary-Ann de Vos, Caroline Ingwersen Namens het bestuur en de competitieleiding allemaal hartelijk