• darkblurbg
    Volg hier het Laatste Nieuws over AMVJ Tennis

Algemene Ledenvergadering op woensdag 7 maart, 20.00 uur

Algemene Ledenvergadering op woensdag 7 maart, 20.00 uur

Hierbij nodigen wij jullie van harte uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van AMVJ Tennis op 7 maart 2018. De vergadering begint om 20.00 uur. Een uitgebreide Agenda met toelichting, de Jaarrekening en Balans 2017 en de Begroting/Contributie 2018 is via de mail toegestuurd. Kijk voor de verkorte agenda bij Lees meer.

AMVJ bestaat 100 jaar!

AMVJ bestaat 100 jaar!

Nee, niet AMVJ Tennis, wel de 'grote AMVJ'. AMVJ is begonnen als een vooruitstrevende sociale beweging in Amsterdam die nieuwkomers een plek wilde geven en hen de mogelijkheid bood om anderen te ontmoeten. AMVJ Fonds en AMVJ Sport willen samen hun eeuwfeest vieren met een groot sport- en cultuurfestival op 14-15 juli op het sportpark Het Loopveld. Een unieke mogelijkheid om AMVJ en haar sporten aan een breed publiek te tonen. We zoeken op korte termijn AMVJ-leden die mee willen denken en werken aan de invulling en organisatie van het , sportieve deel, van het festival. (Lees verder.)

Is dit iets voor jou? Koen zoekt betaalde vrijwilligers voor de kantine.

Is dit iets voor jou? Koen zoekt betaalde vrijwilligers voor de kantine.

Beste tennissers, wij zijn op zoek naar een paar betaalde vrijwilligers. Het tennisseizoen gaat in april weer beginnen. Wij willen dan door de week weer open zijn vanaf 10.00 uur. Wij zijn voor de maandag, dinsdag en donderdag nog op zoek naar mensen die ons daarbij willen helpen. De tijden zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. Vind jij het leuk om op die tijden de bar te runnen en de mensen van een kopje koffie en een broodje te voorzien? Stuur dan een mail naar amvjkoen@gmail.com. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Alvast bedankt.

Nieuwjaarsreceptie ASC zaterdag 13 januari, aanvang 16 uur

Nieuwjaarsreceptie ASC zaterdag 13 januari, aanvang 16 uur

Het bestuur van AMVJ Sportcentrum nodigt jullie van harte uit voor haar traditionele Nieuwjaarsreceptie in de kantine van het Sportcentrum. Dit jaar is de receptie op zaterdag 13 januari vanaf 16.00 uur. De receptie vormt tevens het begin van alle activiteiten in het jaar 2018 waarin ons aller AMVJ haar honderdjarig bestaan als als omnisportvereniging viert!

Nieuw Afhangbord

Nieuw Afhangbord

Afgelopen week is een nieuw Afhangbord geplaatst. Afhangen gaat als volgt. Druk op Start. Kies Baan afhangen. Haal de spelerspassen (minstens 2) door de kaartlezer aan de rechterkant van het scherm. Houd daarbij de magneetstrip aan de linkerkant van de lezer. Kies Alle vrije banen en kies dan een baan. Bevestig je keuze. Voor het enkelspel is de speelduur ingesteld op 55 minuten, voor een dubbel op 60 minuten. Vanaf afgelopen maandag kan alleen nog op de banen 7 en 8 gespeeld worden.

LED verlichting bij AMVJ!

LED verlichting bij AMVJ!

De gemeente Amsterdam heeft besloten onze bestaande verlichting van de 8 tennisbanen om te bouwen naar LED verlichting. Het lichtplan gaat uit van 4 nieuwe en 4 bestaande lichtmasten waarop in totaal 20 nieuwe OptivisionLed sportveldverlichtingsarmaturen worden gemonteerd. De gemiddelde verlichtingssterkte over het totale oppervlak zal bij oplevering ca. 300-350 lux bedragen, hetgeen voldoet aan de aanbevelingen van de KNLTB voor zowel nationaal en regionaal wedstrijdtennis.

Baansluiting op 20 november

Baansluiting op 20 november

Helaas een beetje laat kregen wij bericht dat de gravelbanen op 20 november gesloten worden. Er wordt wel verder gewerkt aan de verbetering van de banen. De banen 7 en 8 blijven open. Hier kan de hele winter gespeeld worden. Mogelijk vallen een paar dagen uit wegens werkzaamheden aan de nieuwe lichtmasten. Zo nodig maken wij hier dan melding van op de website.

Inschrijving Voorjaarscompetitie 2018

Inschrijving Voorjaarscompetitie 2018

De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2018 is geopend. Er kan gespeeld worden op dinsdagochtend, donderdagochtend en -avond, vrijdagavond en op zaterdag en zondag. Je vindt het inschrijfformulier bij Voorjaarscompetitie 2018 onder de kop Competitie en bij Lees meer. De inschrijving sluit op 7 december 2017. Neem voor meer informatie contact met Anita of Coos van Meurs, competitie@amvjtennis.nl.

Nota Kouwenhoven en Dirk Wepster winnaars Slottoernooi

Nota Kouwenhoven en Dirk Wepster winnaars Slottoernooi

Nora Kouwenhoven ("ik gewonnen?") en Dirk Wepster zijn de winnaars van het Slottoermooi 2017. Onder uiteindelijk prima omstandigheden met slechts 20 minuten regen verzamelden zij de meeste punten volgens het altijd verrassende Round Robin systeem. Van harte gefeliciteerd en weer veel dank aan de Toernooicommissie (i.c. Elmy Buys) voor de organisatie. Bij deze meteen een herhaalde oproep om je op te geven (info@amvjtennis.nl) voor de Toernooicommissie om de toernooikalender volgend jaar weer wat

Oefenwedstrijden voor de jeugd (6-15 jaar) in De Kegel

Oefenwedstrijden voor de jeugd (6-15 jaar) in De Kegel

Vanaf zaterdag 28 oktober organiseren Jack en Mayumi oefenwedstrijden in sporthal De Kegel. De wedstrijden zijn bedoeld voor kinderen van 6-15 jaar en vinden plaats van 11-13 uur. Inschrijven kan via een mail aan jeugdcommissie@amvjtennis.nl, maar dat is niet per se noodzakelijk. Je kunt ook gewoon op de dag zelf komen. Kijk verder bij Lees meer.

Practice matches at TV De Kegel starting 28 October

Practice matches at TV De Kegel starting 28 October

From Saturday the 28th of October, Jack and Mayumi organise practice matches at TV De Kegel from 11 am till 1 pm for children from 6-15 years old. The entrance fee for these practice matches is 10 euro per visit. You can subscribe for these Saturdays by replying to jeugdcommissie@amvjtennis.nl, but this is not mandatory. You just can join us whenever you like. For the dates and levels, read Lees meer

Aangepaste openingstijden voor de kantine

Aangepaste openingstijden voor de kantine

In verband met het laagseizoen is besloten om de openingstijden van het clubhuis aan te passen. Vanaf 1 oktober 2017 tot 1 april 2018 zijn de openingstijden als volgt. Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag: vanaf 15.30u Woensdag: vanaf 13.30 u. Zaterdag en Zondag: vanaf 8.30 u. Sluitingstijd doordeweeks 23.30 uur

Tip van groundsman Frank over slepen

Tip van groundsman Frank over slepen

De grove korrel die nu op de banen ligt levert hinder op maar levert uiteindelijk perfecte gravelbanen op. Er zit nu veel lucht tussen de gravelkorrels. Als het hard regent duwt het water de lucht weg. Die lucht moet ergens naar boven. De lijnen zijn dan de plekken waar dat het makkelijkst kan (daaronder is het immers droog). Dus de ontsnappende lucht duwt de lijnen eruit. Het advies is daarom om alleen te slepen als dat echt nodig is en ALLEEN IN DE LENGTERICHTING. Dat ontlast de lijnen. Ondert

Eigen groundsman voor AMVJ

Eigen groundsman voor AMVJ

Naar aanleiding van onze klachten over de staat van onderhoud van de gravelbanen (zie ook de Nieuwsbrief) hebben we gunstig nieuws te melden. We krijgen voor twee maanden een groundsman toegewezen, Frank Meijer, die zeven dagen per week enkele uren per dag de baan gaat verzorgen. De baan waaraan gewerkt wordt is dan tijdelijk niet beschikbaar. Wij zullen Frank vragen of hij een schema kan maken voor op de website.

Onderhoud gravelbanen

Onderhoud gravelbanen

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben is de gemeente bezig met het herstel van de belijning op de gravelbanen. Daardoor zijn mogelijk niet alle banen beschikbaar. Waarschijnlijk zijn de werkzaamheden morgen klaar. Bel anders even naar de kantine over de stand van zaken. Zie bij Contact voor het telefoonnummer.

Zonnepanelen op dak AMVJ Sportcentrum

Zonnepanelen op dak AMVJ Sportcentrum

Ons aller AMVJ Sportcentrum gaat verduurzamen! Dit is te danken aan 119 zonnepanelen die Sportief Opgewekt deze week op het dak van ons centrum heeft geinstalleerd. Door de zonnepanelen bespaart AMVJ elk jaar bijna 35.000 kWh grijze stroom. Dit komt jaarlijks neer op zo’n 19.500 kg minder CO2-uitstoot in de lucht. Als we niet zouden verduurzamen, maar wel deze uitstoot wilden compenseren, hadden we 3,5 voetbalveld vol moeten planten met volwassen eiken.

Nieuws over het clubhuis

Nieuws over het clubhuis

Even een tussenstand over de kantine. - Openstelling kantine: vanaf volgende week maandag is de kantine ook overdag op maandag t/m donderdag weer geopend vanaf 10.00 uur. Voor de vrijdag is nog geen oplossing gevonden. - Via het emailadres idee@amvj.nl kunnen de leden al hun ideeën over de definitieve inrichting van de kantine doorgeven; er zal hiervoor ook een fysieke ideeënbus in het clubhuis geplaatst worden; - Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de herbestrating van het benedenterras;

Clubkampioenen 2017

Clubkampioenen 2017

De clubkampioenen 2017 zijn bekend. Felix Peters is algeheel clubkampioen geworden als winnaar van de hoogste categorie in het enkelspel. Kijk voor de overige kampioenen bij Lees meer. Alle kampioenen hartelijk gefeliciteerd.

Cashless betalen + gratis snel internet

Cashless betalen + gratis snel internet

Vanaf heden kan in de kantine alleen nog CASHLESS (pin) betaald worden. Namens Koen en Rodney alvast bedankt voor de medewerking. Verder kunnen alle bezoekers van het clubhuis nu in en om het gebouw gratis gebruik maken van AMVJ Wifi via de nieuwe snelle glasvezelkabel. Je kunt inloggen zonder wachtwoord. Kijk voor meer info over ons clubhuis op: http://www.amvj.nl/amvjsportcentrum/nieuws.php

Medewerkers voor de kantine gezocht

Medewerkers voor de kantine gezocht

Zoals inmiddels bekend, neemt de Stichting ASC vanaf 1 juli 2017 de exploitatie van de kantine in eigen beheer. Om een adequate bezetting van de kantine te verzekeren, zoekt ASC binnen het ledenbestand van de AMVJ-verenigingen leden die tegen betaling (vrijwilligersvergoeding) op parttime basis in de AMVJ-kantine willen werken. In onderstaande oproep van Koen Otto, de nieuwe kantinemanager, lees je daar meer over.

Alle kampioenen van de Voorjaarscompetitie gefeliciteerd!

Alle kampioenen van de Voorjaarscompetitie gefeliciteerd!

In de Voorjaarscompetitie Noordwest zijn de volgende teams van AMVJ kampioen geworden. 3e klasse zondag: Daan en Stijn Voeten, Cameron Alexander, Felix Peters, Willem Dorst en Kent de Bruin. 4e klasse zaterdag gemengd: Iris Brandenburg, Fenna Boon, Lisanne Molenaar, Jeroen de Liefde, John Braber en Teun Schriemer 3e klasse gemengd 35+: Jan de Vreede, Geo van Dijk, Coos van Meurs, Anita van Meurs, Mary-Ann de Vos, Caroline Ingwersen Namens het bestuur en de competitieleiding allemaal hartelijk

Contributie voor 2017 vastgesteld

Contributie voor 2017 vastgesteld

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 25 januari 2017 zijn de contributiebedragen vastgesteld voor 2017. De contributie is voor alle categorieën leden verhoogd met 7,50 euro. Bij betaling via automatische incasso geldt echter een korting van 7,50 euro. Nieuw is de gezinskorting van 10%. Kijk voor meer informatie bij Lid worden. Jullie ontvangen binnenkort een factuur + een machtigingsformulier voor automatische incasso. Wij verzoeken jullie om het machtigingsformulier z.s.m. terug te