• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De competitie-indelingen zijn bekend en alle teamcaptains zijn hierover geinformeerd. Neem voor meer informatie of vragen over (het verloop van) de competitie contact met Anita of Coos van Meurs, competitie@amvjtennis.nl.

Algemene informatie over de Voorjaarscompetitie vind je hier. De KNLTB heeft ervoor gekozen om de 3e set altijd via een super tiebreak te beslissen. Dat is een set tot 10 punten met een verschil van minimaal 2 punten voor de winnaar. Set 1 en set 2 worden volgens de gewone regels gespeeld, dus met deuce/voordeel/deuce etc.

De indelingen vind je op mijnknltb.toernooi.nl. Daar kan de uitslagengedelegeerde ook de uitslagen invoeren.

Vanaf één week voor de competitie kun je hier ook de aanvangstijden voor de verschillende speeldagen terug vinden. Wanneer je de gegevens van de vereniging of aanvoerder van één van jouw tegenstanders wil vinden moet je eerst een account aanmaken. Dit gaat heel eenvoudig via het stappenplan ‘Account registreren’.

Tip: Klik op het hartje achter jouw team en maak hem favoriet. Op deze manier blijft jouw indeling altijd als eerste verschijnen. 

Baanindeling competitiedagen
Bekijk hier de baanindelingen voor de seniorencompetitie en de mededelingen over de World Tour Rood en Oranje voor de jongste jeugd.