• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2018 is geopend. Er kan gespeeld worden op dinsdagochtend (nieuw), donderdagavond (instapcompetitie), vrijdagavond en op zaterdag en zondag.

Je vindt het inschrijfformulier HIER. Kijk ook in de Nieuwsbrief van 17 november voor een nadere toelichting op de veranderingen in de Voorjaarscompetitie 2018.

De inschrijving sluit op 7 december 2017. Neem voor meer informatie contact met Anita of Coos van Meurs, competitie@amvjtennis.nl.

Voor de goede orde: AMVJ heeft er voor gekozen om NIET 'compact' te spelen. Thuiswedstrijden bij AMVJ gaan dus om 3 gewonnen sets. Wel is het zo (regels van de KNLTB) dat een derde set altijd met een super tiebreak tot 10 punten (met 2 verschil) wordt beslist.

Let op: bij jullie tegenstanders kan dat anders zijn. Als zij wel compact spelen wordt er geen volledige 3e set gespeeld maar een tiebreak tot 10 punten (met een verschil van 2). Bij 40-40 wordt een 'deciding point' gespeeld. Bij de service bepaalt de ontvangende partij of er naar de deuce kant of naar de advantage kant geserveerd moet worden. Bij gemengd dubbel moet de man op de man en de vrouw op de vrouw serveren. Zie ook deze pdf over Compact spelen.