• darkblurbg
    AMVJ Tennis
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De competitie-indeling en het speelschema voor de Najaarscompetitie is bekend. Deze kan worden bekeken via MijnKNLTB en via de Teamkalender. Zoek op Tennisvereniging AMVJ.

Inmiddels hebben alle captains een mail gekregen van de Competitieleiding. Vergeet niet om voor aanvang van de competitie de competitiebijdrage te betalen.

In principe zijn er per team per wedstrijddag twee banen gereserveerd. Als er één team thuis speelt (bijv. op vrijdag) zijn baan 2 en 3 de competitiebanen. Voor de 8&9 competitie op donderdagavond zullen, net als afgelopen seizoen, de banen 7 en 8 worden gereserveerd. Op zondag zijn er in september en begin oktober nog programma’s voor de jongste jeugd, waardoor de aanvangstijden wat kunnen verschillen.

In incidentele gevallen bestaat de mogelijkheid om de aanvangstijden nog aan te passen, mits dit 8 dagen voor de wedstrijddatum gebeurt en het uiteraard past in de baanbezetting.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen via competitie@amvjtennis.nl (Coos en Anita van Meurs).

Als jullie leuke foto's hebben, bijvoorbeeld als een team kampioen is geworden, stuur ze dan op naar info@amvjtennis.nl.

Wij wensen alle teams veel succes.