• darkblurbg
    Op zondag is, in overleg, nog plaats voor enkele seniorenteams

Bij AMVJ kun je zowel bij de jeugd als de senioren competitie spelen. De senioren spelen in de KNLTB Voorjaarscompetitie (Noordwest) en de Najaarscompetitie. Met de jeugd spelen wij in de KNLTB Jeugdcompetitie en in de World Tour en Groene competitie.

LET OP: op zondag is nog plaats voor enkele senioren competitieteams.

Senioren

AMVJ neemt dit jaar met 14 seniorenteams deel aan de Voorjaarscompetitie 2017. De competitie start op vrijdag 8 april (jeugd) en eindigt in principe op zondag 5 juni. Op zaterdag spelen er 5 herenteams en 5 gemengde teams en 2 35+-teams. Op zondag spelen er 1 damesteam en 1 gemengd 35+team. Seniorenteams betalen een competitiebijdrage en een bijdrage voor de wedstrijdballen.

Meer informatie over (het verloop van) de vrijdag-, zaterdag- en zondagcompetities vind je op  de KNLTB-website

Jeugd

Op vrijdag spelen er drie teams in de KNLTB Jeugdcompetitie. Op de woensdagen nemen wij deel aan de zgn. Groene competitie. Op zondagochtend wordt maandelijks gespeeld in de World Tour (“rood en oranje”). Aan deelname zijn geringe kosten verbonden.

Overige informatie

 

Tijdens competitiedagen - woensdag- en vrijdagmiddag (vanaf 16.00 uur) en in het weekend - zijn de mogelijkheden voor recreatief spelen beperkt. In principe zijn de banen 7 en 8 altijd beschikbaar voor vrij spelen. Op zondag zijn er meer mogelijkheden voor vrij spelen dan op zaterdag, omdat slechts op 4 zondagen op een beperkt aantal banen seniorencompetitie wordt gespeeld. Op zondagochtend wordt ook de World Tour voor de jongste jeugd gespeeld.

Kijk voor een goed inzicht in de speelmogelijkheden in het weekend op de wekelijks op de website gepubliceerde baanindelingen voor de seniorencompetitie en op de mededelingen over de Worldtour Rood en Oranje voor de jongste jeugd.

Kijk voor uitslagen en standen op de website van de KNLTB. Ons verenigingsnummer is 00851. De competitie is Voorjaarscompetitie Noordwest 2016. Scroll naar beneden naar Tennisvereniging AMVJ. Bij Afdeling kun je ook het nummer van jouw competitie invullen.

De Competitieleiding