• darkblurbg

Er zijn nog vrijkaarten voor het grote AMVJ 100 jaar Jubileumfestival, maximaal 5 per lid!

Je kunt nog bestellen tot 11 juli, 11 uur.

Bestel hier je kaarten.

Tot aanstaande woensdag 11.00 uur kun je (maximaal 5) gratis kaarten bestellen via het aanmeldformulier op http://amvj.nl/amvjbeheer/formulier100jaar.html

Daarna kan het alleen aan de festivalkassa op zaterdag - en kosten kaarten 5 euro per stuk.

Bij je bestelde kaarten krijg je bovendien de mogelijkheid om alvast in te tekenen op populaire middagworkshops - nóg een voordeel dat je op zaterdag niet hebt.

Het belooft zaterdag een prachtige dag te worden, met voorstellingen, acts en workshops voor jong en oud. 

Bekijk het volledige programma. Zomaar drie highlights:

  • Vanaf 12.30 uur organiseert AMVJ Schaatsen fietstochten van 100, 60 en 30 kilometer 
  • In de middag organiseert de Hermitage voor Kinderen de workshop: Kunst Kijken Voor Jong En Oud
  • In de avond speelt onder meer De Kift op het hoofdpodium. Zoals Bert Wagendorp ooit schreef:

'De Kift is geboren in fanfare, gedoopt in punk en groot geworden in liefde voor muziek en poëzie. Vrolijke muziek is het, muziek vol weemoed. Muziek waarvan tranen in je ogen schieten of een grijns op je gezicht verschijnt.'

Belangrijk:

Het sportprogramma van 10:00 tot 14:00 vindt plaats op het AMVJ-terrein rondom de sportkantine. 

Het festivalgedeelte start om 14.00 uur op het parkeerterrein tegenover hockeyclub VVV aan de Aanloop. 

De Aanloop is op 14 juli afgesloten voor verkeer. Bezoekers van het festival wordt dan ook geadviseerd om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Bezoekers die tóch met de auto komen wordt gevraagd te parkeren bij de grote parkeerplaats nabij de Liberaal Joodse Begraafplaats Gan Hasjalom.

We hopen jullie allemaal te zien zaterdag, dus bestel snel je gratis kaarten op http://amvj.nl/amvjbeheer/formulier100jaar.html!

Met hartelijke groeten,

De organisatie van het Festival AMVJ 100 Jaar

10:00 – 14:00
Alle verschillende sportverenigingen organiseren een eigen sportieve activiteit, zodat je alle andere sporten van AMVJ ook eens kunt uitproberen.
Locatie: hockeyvelden AMVJ

14:00 – 18:00
In de middag begint het culturele gedeelte. Kinderen kunnen bijvoorbeeld zelf raketten leren maken en afschieten, tekenen met de docenten van De Hermitage voor Kinderen, als geheim agent over het festivalterrein sluipen om de opdrachten van Noordjes Geheime Post uit te voeren. Voor de ouderen zijn er diverse workshops over zang, hiphop, poëzie en storytelling.
Locatie: parkeerplaats voor hockeyclub VVV

18:00 – 00:00
Op verschillende podia over het gehele complex vinden optredens van artiesten plaats. Er zijn o.a. optredens van Samantha (Voice of Holland) en De Kift.
Locatie: parkeerplaats voor hockeyclub VVV

Tussendoor
Gedurende de hele dag zijn allerlei acts en voorstellingen te zien, zoals Kees & Koos, Munganga en de helden van de Urban Heroes Dance Academy die hun danskunsten showen. Op het hoofdpodium vindt een talentenjacht plaats, het Smartlappenkoor zingt klassieke Amsterdamse krakers en er zijn optredens van onder andere Samantha en De Kift.

Parkeren
Parkeren kan alleen op Saskia van Uylenburgweg. Fietsen wordt sterk aangeraden.